Na szczęście nie pedzilem okoo 60 km/h i zaqtrzymalem sie gdzies po 40 metrach. Szkody jakie mi wyrzadzil snieg to rozwalona atrapa chlodnicy i 2 spinki poszly od zderzaka. Mam teraz dylemat jakia atrape kupic czy oryginalna z emblematem czy tez takzwana od Gti bez. Akurat czekam na klosz od angel eyesow bo poprzedni wlasniciel mial spotkanie z sarenka . Co byscie mi doradzili ktora kupic. Pewnie jedna i druga bede musial malowac  bo mam wisniowa golfine czy tez moze pasowalo by czarne i wtedy ew cos robic z maska zeby tez poprobowac
 Na szczęście nie pedzilem okoo 60 km/h i zaqtrzymalem sie gdzies po 40 metrach. Szkody jakie mi wyrzadzil snieg to rozwalona atrapa chlodnicy i 2 spinki poszly od zderzaka. Mam teraz dylemat jakia atrape kupic czy oryginalna z emblematem czy tez takzwana od Gti bez. Akurat czekam na klosz od angel eyesow bo poprzedni wlasniciel mial spotkanie z sarenka . Co byscie mi doradzili ktora kupic. Pewnie jedna i druga bede musial malowac  bo mam wisniowa golfine czy tez moze pasowalo by czarne i wtedy ew cos robic z maska zeby tez poprobowac  Jest to moj pierwszy post wiedz prosze mnie nie gnebcie
 Jest to moj pierwszy post wiedz prosze mnie nie gnebcie  )
)  

Szukaj tej pierwszej, ja mam taką u siebie i jest ładniejsza niż ori na 3 żebra, możesz sobie zobaczyć w moim temacie
 Szukaj tej pierwszej, ja mam taką u siebie i jest ładniejsza niż ori na 3 żebra, możesz sobie zobaczyć w moim temacie  Z kolorem pewnie nie trafisz na swój wiśniowy, więc będziesz musiał pomalować, bo czarny grill nie bardzo pasi, ale to spray w dłoń i po kłopocie, taki mały element można samemu pomalować
 Z kolorem pewnie nie trafisz na swój wiśniowy, więc będziesz musiał pomalować, bo czarny grill nie bardzo pasi, ale to spray w dłoń i po kłopocie, taki mały element można samemu pomalować 

Powodzenia z zakupem
 Powodzenia z zakupem   ( . Przy okazji sprawdzilem numery silnika a tam, ABS . JEst to wersja cl a na forum podane jest ze to gt o co kaman ?
( . Przy okazji sprawdzilem numery silnika a tam, ABS . JEst to wersja cl a na forum podane jest ze to gt o co kaman ?