Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
Jak zdjąć plastikowe nakladki na nadkolach?
Jak je zdjąć zeby ich nie uszkodzić musze drobną konserwacje przeprowadzic a nie wiem jak sie za to zabrać z góry dzieki.
- Brutal88
- Berbeć
-

swatu - VIP
- Rocznik: 1995
- Silnik: 2000
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 3-drzwiowe
-

swatu - VIP
- Rocznik: 1995
- Silnik: 2000
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 3-drzwiowe
sa tez mocowane na nitach orginalnie i wtedy trzeba nita albo rozwiercic albo uciac chyba ze ktos sam zakladal je to trzeba zrobic jak kolegaswatu, napisal bo beda przyklejone
byle mk3 teraz mk4
-

andrzej4286 - Badacz tematu
oryginalnie sa zawsze plastykowe spinki, coś w tym stulu z kołkami
http://www.auto-spinka.pl/image_func.ph ... 00&lang=pl
Trzeba zobaczyć co masz bo przy powtórnym montażu mogło być użyte cokolwiek: wkręty, nity.
Plastykowe kołki to maja do siebie że nie niszczą lakieru przy zakładaniu i nie powodują korozji
http://www.auto-spinka.pl/image_func.ph ... 00&lang=pl
Trzeba zobaczyć co masz bo przy powtórnym montażu mogło być użyte cokolwiek: wkręty, nity.
Plastykowe kołki to maja do siebie że nie niszczą lakieru przy zakładaniu i nie powodują korozji
- pablomed
- Members
wszystko wyglada na to ze u mnie jest jeszcze orginalne mocowanie jutro sie zabiore za rozbieranie tego choc mam pewne obawy ale dzieki za pomoc
[ Dodano: 2010-03-08, 10:53 ]
Nakladka plastikowa byla zalozona na 3 nitach wyglaga na to ze tak orginalnie było bo byly całe czarne ze zdjeciem nie poszlo zle ciekawe jak wyjdzie mi załozenie ich..
[ Dodano: 2010-03-08, 10:53 ]
Nakladka plastikowa byla zalozona na 3 nitach wyglaga na to ze tak orginalnie było bo byly całe czarne ze zdjeciem nie poszlo zle ciekawe jak wyjdzie mi załozenie ich..
- Brutal88
- Berbeć
• Strona 1 z 1