Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
Jak rozebrac/rozkleic kierunek Depo :?:
Nie znalazlem takiego tematu na forum, a chce umyc moje akwarium w kierunku. Ktos wie jak to rozkleic 

-

Tesseract - Czytacz
chodzi o te w zderzaku? przez otwór od żarówki tam się dostaniesz i można wyczyścić
Moje byłe MK3 VR6
moj-golf/vr6-by-pijey88-t4392.html
moj-golf/vr6-by-pijey88-t4392.html-

PiJey88 - Administrator
- Rocznik: 1996
- Silnik: 2.8 VR6 AAA
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 5-drzwiowe
tak te w zderzaku, od strony zarowki nie da sie wlasnie wyczysci bo jest tam jeszcze pomranczowy plastik a z zewnarz sa biale. Wody wlalem wszystko ladnie sie odkleiło, ale syf nie chce wyplynac bo sa za male szczeliny. Narazie wlalem cifa i odplamaicza moze syf sie rozpusci i wypłynie. Zaraz sie okaze :d
-

Tesseract - Czytacz
Tesseract, racja, ja u siebie mam ciemne i one nie mają wkładu przez co można je wyczyścić, zapomniałem ze jasne mają pomarańczowe wkładki 
Moje byłe MK3 VR6
moj-golf/vr6-by-pijey88-t4392.html
moj-golf/vr6-by-pijey88-t4392.html-

PiJey88 - Administrator
- Rocznik: 1996
- Silnik: 2.8 VR6 AAA
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 5-drzwiowe
Jakby tam nie było szczeliny to można myć sposobem jak si kiedyś myło wazony - garść ryżu, trochę płynu do mycia naczyń, ciepła woda i "szejker", potem wylać, wypłukać i w środku czyściuchno.
Takim sposobem zawsze myję przednie lampy. Plusem tego rozwiązania jest brak potrzeby ich rozklejania.
Po wypłukaniu najlepiej od razu suszara do środka i wysuszyć, aby nie pozostawały plamy po wodzie.
Takim sposobem zawsze myję przednie lampy. Plusem tego rozwiązania jest brak potrzeby ich rozklejania.
Po wypłukaniu najlepiej od razu suszara do środka i wysuszyć, aby nie pozostawały plamy po wodzie.
-

prezesik - Members
ryż nie wejdzie pomiedzy zewnętrzne "szkło" białe a wewnętrzne pomarańczowe, jesli to sa białe migacze. Tesseract, użyj siły i odklejaj podważając czymś ostrym, wiele nie stracisz jak nawet zepsujesz przecież to taniocha jest. Albo dziurkę od spodu wywierć i jakąś szczotką do mycia butelek czy coś w tym stylu, potem dzurę zakleisz.
- pablomed
- Members
Wyszło na to ze wlewalem i wylewalem kilkadzisiat razy wode. Kawałem po małym kawału syf wylatywał. Do momentu az straciłem cierpliwosc
Prawie wszystko wyleciało, ale po tym zabiegu kierunek wyglada o niebo lepiej i przynajmniej nie ma akwarium 
Prawie wszystko wyleciało, ale po tym zabiegu kierunek wyglada o niebo lepiej i przynajmniej nie ma akwarium 
-

Tesseract - Czytacz
• Strona 1 z 1