Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
Ile biora za malowanie ?
Witam wczoraj miałem mała przygodę na mieście i skasowałem lampę z przodu i pogięty błotnik ile możne śpiewać lakiernik za ogarniecie błotnika i czy lepiej szukać nowego na szrocie czy klepać stary co będzie wiązało się ze szpachla czego chciał bym uniknąć.
- Manfred
- Czytacz
Re: Ile biora za malowanie ?
Manfred napisał(a):Witam wczoraj miałem mała przygodę na mieście i skasowałem lampę z przodu i pogięty błotnik ile możne śpiewać lakiernik za ogarniecie błotnika i czy lepiej szukać nowego na szrocie czy klepać stary co będzie wiązało się ze szpachla czego chciał bym uniknąć.
Byl juz temat jaki lepszy
Zamiennik slabo pasuje ... Najlepiej szukac bardzo dobrego stanem, oryginalnego.
Nie szpachlować bo to nie ma sensu i tak trzeba malować i tak dlatego zamiast roboty w nakladanie szpachli lepiej kupic drugi i walnąć w kolor
Co do ceny to zalezy od rejonu.. od 250zł za element..
-

K@mil - POMOCNIK

Mam znajomego co zajmuje się lakiernictwem i on będzie mi malował tak że 200 można dać a co do drugiego błotnika to jeśli mam czarny lakier to najlepszym rozwiązaniem będzie dobranie czarnego błotnika? I w ile czasu takie malunki się ogarnia? bo zależy mi na szybkiej akcji.
- Manfred
- Czytacz
Manfred napisał(a):Mam znajomego co zajmuje się lakiernictwem i on będzie mi malował tak że 200 można dać a co do drugiego błotnika to jeśli mam czarny lakier to najlepszym rozwiązaniem będzie dobranie czarnego błotnika? I w ile czasu takie malunki się ogarnia? bo zależy mi na szybkiej akcji.
No tak najlepszy czarny
moze uda Ci sie kupic taki odcien ze bedzie pasował do Twojego ale z tym bardzo bardzo ciezko
kolorem sie nie przejmuj i tak i tak bedzie malowany to zakryje stary kolor.
Co do malowania jak bedzie farbe mial to jeden dzien wystarczy
-

K@mil - POMOCNIK

Błotnik ogarnięty lakiernik ogarnął go bez wymiany wyklepując go i nakładając znikome ilości szpachli, obecnie czekam na wyschniecie dobrze lakieru i polerkę koszty 80zł materiały i 150 robocizna chyba dużo nie zdarł? A jeśli jesteśmy przy tym temacie to przedni zderzak mam wszystkie zaczepy od hokeja połamane i chciał bym go zmienić na jaki zmieniać na oryginalny ze złomu czy na nowy zamiennik? który lepiej się wpasuje?
- Manfred
- Czytacz
Manfred napisał(a):kieru i polerkę koszty 80zł materiały i 150 robocizna chyba dużo nie zdarł?
Cena przystepna
Manfred napisał(a):hokeja połamane i chciał bym go zmienić na jaki zmieniać na oryginalny ze złomu czy na nowy zamiennik? który lepiej się wpasuje?
tylko na uzywany oryginalny... te zamienniki pekają
-

K@mil - POMOCNIK

K@mil napisał(a):tylko na uzywany oryginalny... te zamienniki pekają
hm... zalezy jaki sie trafi ja kupowalem od goscia na allegro z Myslowic i mi sie nie złamal ani razu tylko wyskakiwal i go potem szukałem , raz zlamałem ale jak spotkał sie z zajacem .. moze miałem szczęście do hokejów

-

greg001 - Gaduła
- Rocznik: 1995
- Silnik: 2000
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 3-drzwiowe
• Strona 1 z 1