Co mam zrobić żeby się wypinał, a nie łamał przy np. cofaniu po nierównościach dużych ?Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
Hokej
Witam wszystkich mam mały problem. Posiadam hokej firmy retov i niby wszystko fajnie bo w rękach się wygina itp., ale jak go założę na samochód to siedzi tak mocno, że nie można go zdjąć, a już o wypinaniu jak o coś zahacza nie ma mowy
Co mam zrobić żeby się wypinał, a nie łamał przy np. cofaniu po nierównościach dużych ?
Co mam zrobić żeby się wypinał, a nie łamał przy np. cofaniu po nierównościach dużych ?- sebadure
- Badacz tematu
sebadure napisał(a):Co mam zrobić żeby się wypinał
kupic ori
ja retovy zajechalem chyba ze 4 w ciagu 3miesiecy w poprzednim golfie
chcesz zeby sie wypinal to wyjnij go i lekko poscieraj "haczyki"
-

strzeliniasty - Members
dokładnie tak jak kolega mówi zrób żeby końcówki haczyków nie były takie "długie" i powinno być okej, mi udawało się wyciągnąć. Z reguły jest tam dużo piachu i on hamuje
- robert19kor
- Badacz tematu
ja jakos jezdze na glebie i nigdy nie mam problemu z wypieciem retova, nawet ostatnio jedna czesc sie wypiela ale inny samochod po niej przejechal
i nic mi z niej nie zostalo
ja jezdze nisko i nic sie nie dzieje jedna strone meczylem tak ostro az sie poddala bo samym rogiem parkowalem na krawezniku ale i tak by przezyla wiele... a od strony kierowcy poprostu ja wlasnie zostawilem jak cofalem a inny samochod sobie przejechal po niej;/
i nic mi z niej nie zostalo
ja jezdze nisko i nic sie nie dzieje jedna strone meczylem tak ostro az sie poddala bo samym rogiem parkowalem na krawezniku ale i tak by przezyla wiele... a od strony kierowcy poprostu ja wlasnie zostawilem jak cofalem a inny samochod sobie przejechal po niej;/
-

witboy - Ekspert
- Rocznik: 1993
- Silnik: aaz
- Paliwo: ON
- Nadwozie: 3-drzwiowe
sebadure, kup używane oryginały, całkiem inny materiał i napewno nic im nie będzie nawet jak inne auto po nich przejedzie. Tylko nie wiem czy znajdziesz. Przykładowo nabyć dobry używany szeroki hokej do mojego Vento to cud, szukałem dwa lata zanim kupiłem i nie idealne niestety
- pablomed
- Members
• Strona 1 z 1