Kojarzycie listwę pod zderzakiem
moja już odpada i kleiłem ją ale nie trzyma się i przykręcam hokej na wkręty a ma ktoś jakiś pomysł żeby przymocować listwę normalnie i hokej dawać na zatrzaski 
Moderator: Moderator
moja już odpada i kleiłem ją ale nie trzyma się i przykręcam hokej na wkręty a ma ktoś jakiś pomysł żeby przymocować listwę normalnie i hokej dawać na zatrzaski 
Tutaj masz mój, w tym sklepie kupowałem i polecam: http://tuningshop24.pl/dokladka-spojler ... 92_302_306
ale wiadomo, kilka walnięć i wkręty wychodzą
przytarłem już tyyyyyyle razy i uderzyłem a nic nie jest hokejowi 
Po trzecim czwartym sypnięciu wkońcu pęknie
Wiec kolego szukaj a znajdziesz 
kamilGTD napisał(a):jesli masz spora glebe i hokej na wkrety to nie bardzo dobre rozwiazanie, bedziesz gdzies cofal to zderzak razem z hokejem zostawisz:)

jesli masz spora glebe i hokej na wkrety to nie bardzo dobre rozwiazanie, bedziesz gdzies cofal to zderzak razem z hokejem zostawisz:)
wczoraj miałem przejścia
i nic się nie stało
i już przeciągałem retova na wstecznym
myślę, ze plusem jest to, ze mam ta listwe całkiem na dole zderzaka peknieta, i jest elastyczniej 
kamilGTD napisał(a):jesli masz spora glebe i hokej na wkrety to nie bardzo dobre rozwiazanie, bedziesz gdzies cofal to zderzak razem z hokejem zostawisz:) nie wiem jak jest z tym retovem bo mam ori. Gdyby nie ori co tydzien bym musial hokej nowy kupywac:P lepiej kupic uzywke ale ori niz nowy podrobe takie moje zdanie:)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości