Moderator: Moderator
Co zrobic w wypadającym grilem?
Hej,
może spotkaliście się z takim problemem w swoim Golfie , bo z tego co widzę to czasami się zdarza. Mam problem w wypadającą lewą stroną grila. Kiedyś lekko puknęła mi w niego kobieta i od tej pory wypada. Popękały zaczepy, ale nie chcę wymieniac całego grila. Wsadziłem tam kiedyś kawałek gumy, ale po szybkiej jeździe w trasach wypadała. I tak w koło Macieju. Potem wsadziłem szmate, nawet się trzymało, ale też wypadło a w dodatku źle to wygląda. Nie wiem co tam wsadzic
może spotkaliście się z takim problemem w swoim Golfie , bo z tego co widzę to czasami się zdarza. Mam problem w wypadającą lewą stroną grila. Kiedyś lekko puknęła mi w niego kobieta i od tej pory wypada. Popękały zaczepy, ale nie chcę wymieniac całego grila. Wsadziłem tam kiedyś kawałek gumy, ale po szybkiej jeździe w trasach wypadała. I tak w koło Macieju. Potem wsadziłem szmate, nawet się trzymało, ale też wypadło a w dodatku źle to wygląda. Nie wiem co tam wsadzic
Obecny Golfik : moj-golf/moje-bon-jovi-d-t56983.html
Dawny Golfik: moj-golf/vw-golf-1-8-gt-t33018.html
Dawny Golfik: moj-golf/vw-golf-1-8-gt-t33018.html
-

AdamPLSieradz - Badacz tematu
ja dałem opaskę plastikową od środka i się trzy i nie ma śladu o taka opaskę mi chodzi http://moto.allegro.pl/opaska-zaciskowa ... 59278.html
- czarus21
- Badacz tematu
Grill a szpara miedzy blotnikiem
Siemka. Mam do was prośbę abyście doradzili co robić. Babka wjechała mi w przedni błotnik od kierowcy i narobiła trochę szkód lampa błotnik zderzak i podszycie czy jak to fachowo nazwać uległo zniszczeniu. Podszycie jakoś młotkiem przywróciłem do poprzedniego stanu lecz jak spasuje błotnik do maski i do drzwi to jak założę grill to środkiem nie che złapać na zatrzaski i strona od kierowcy chowa się do środka zamiast licować z błotnikiem. Co z tym zrobić żeby to jakoś sensie spacjować. Sprzedać szkoda ba za dożo kasy i czasu poświeciłem golfikowi a jeździć wstyd jak będzie wszystko odstawać. Na dniach postaram się fotki zrobić jak to wygląda. 

- Quba
- Czytacz