Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
Głośno w aucie? HELP
Witam, temat ten nie powinien byc w silnikach ale nie bardzo wiedziałem gdzie go zamieścić otóz jadąc ok 100km/h w aucie robi się głośno, a mianowicie tak jakby gdzieś dostawał sie pęd powietrza i nie moge wychwycic gdzie raz mysle ze to szyber a raz tak jak by pod szyba mial ktos moze z tym problem i go rozwiazal? z gory dzieki pozdrawiam
- MarcinKowalczuk
- Czytacz
drzwi ok. Uszczelki wyglądają ok ale czy faktycznie sa ok to nie mam pojecia jak to sprawdzic dodam ze przed zima byly smarowane i za mojej kadencji nigdy nie byly oderwane na sile w zime
!
!- MarcinKowalczuk
- Czytacz
czesto takie cos wystepuja podczas opuszczenia sie dzwi wystarczy ze opadly minimalnie i bedzie wiatrem wialo, uszczelki musisz ocenic na oko, kiedys tez mialem przypadek ze uszczelka odkreila sie od szyby szyberdachu, jezeli szyberdach jest uszkodzony tez jest prawdopodobienstwo go slychac, to tylko przykladowe przyczyny moze ich byc wiecej...
Życie jest piękne! Jeśli prawidłowo dobierze się środki antydepresyjne
-

Cysiu_NS - Gaduła
dzieki sprawdze dokladnie drzwi jesli to nie bedzie to to bede musial dalej szukac dam znac co i jak. jeszcze raz dzieki za odpowiedzi i pozdrawiam
[ Dodano: 2009-02-07, 20:57 ]
juz nie wiem co robic uszczelki drzwi ok, drzwi nie opadly szyber juz ok i dalej wieje????
[ Dodano: 2009-02-07, 20:57 ]
juz nie wiem co robic uszczelki drzwi ok, drzwi nie opadly szyber juz ok i dalej wieje????
- MarcinKowalczuk
- Czytacz
miałem podobnie. jak rozpędzałem sie tak 80-100 to zaczynało tak furczeć jakby. myślałem, że to tłumik i coś tam jest nie tak. ostatnio mechanik robił mi sprzegło i wymienił poduszkę silnika i mam wrażenie jakby przestało wyć. oprócz tego wymieniał mi klocki, końcówke drążka i uszczekle pod klawiatura.. może sprawdź poduszki. nie znam się za bardzo, ale u mnei jakby pomogło
- patrys1989
- Czytacz
przeczytałem ten post i ...... u mnie problem się trochę zminimalizował bo rzeczywiście drzwi się upuściły ... ja to widziałem (jakieś 2-3mm) ale nie przywiązywałem do tego wagi he poprawiłem ile mogłem i jest ciszej
sprawdź drzwi ja też byłem do tego sceptycznie nastawiony he a tu prosze niespodzianka- morsdicti
- Members
A ja dodam że poprzedni mój golf był 3-drzwiowy i drzwi od kierowcy były prawie 1cm opuszczone i nic mi nie "świszczało" żadne powietrze
Teraz mam 5-drzwi i z przodu lewa i prawa strona tak "świszczy" że to masakra
I dlaczego to tak???
Ale wymienię uszczelki i zobaczymy jaki będzie rezultat...
Teraz mam 5-drzwi i z przodu lewa i prawa strona tak "świszczy" że to masakra
I dlaczego to tak???
Ale wymienię uszczelki i zobaczymy jaki będzie rezultat...
-

sebastianoo20 - Czytacz
• Strona 1 z 1