Byc moze jest mozliwosc wyrwania ECU od "podobnej" wersji z tym ze latwiej by mi bylo gdybym znal obie wersje silnikow jakie drzemia pod maskami tych aut.Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
Gdzie wlepka w INCE / CADDYm I
Panie i Panowie pytanie mam takie : Gdzie w Seacie Inca / VW Caddy jest oznaczenie silnika a konkretniej lub jak kto woli gdzie powinna znajdowac sie wlepka w bagazniku ? W normalnej osobowce znajduje sie pod wykladzina we wnece kola zapasowego, ale jak to jest w takim malym dostawczaku ? Chce kupic ince znalazlem auto ktore nie ma kluczykow i co gorsze zostal wyrwany ECU
Byc moze jest mozliwosc wyrwania ECU od "podobnej" wersji z tym ze latwiej by mi bylo gdybym znal obie wersje silnikow jakie drzemia pod maskami tych aut.
Byc moze jest mozliwosc wyrwania ECU od "podobnej" wersji z tym ze latwiej by mi bylo gdybym znal obie wersje silnikow jakie drzemia pod maskami tych aut.-

adams - Gaduła
- Rocznik: 1994
- Silnik: ABU
- Paliwo: PB+LPG
- Nadwozie: 5-drzwiowe
adams napisał(a):Tylko w takim razie po co u nas dzial "inne modele z grupy VAG? "
Po to :
- Kod: Zaznacz cały
W tym dziale można opisać inne swoje samochody z rodziny VAG.

-

Paweu - Members
- Rocznik: 1111
- Silnik: 0.8
- Paliwo: CNG
- Nadwozie: cabrio
Paweu Ale wtopa ...
7 lat jestem na forum, parę minut już tutaj spędziłem a dopiero teraz widzę że faktycznie ten dział nie jest do opisywania problemów... Zawsze tak było ? Czy ostatnio ktoś robił… jakieś przemeblowanie ? 
7 lat jestem na forum, parę minut już tutaj spędziłem a dopiero teraz widzę że faktycznie ten dział nie jest do opisywania problemów... Zawsze tak było ? Czy ostatnio ktoś robił… jakieś przemeblowanie ? 
-

adams - Gaduła
adams napisał(a):Paweu Ale wtopa ... 7 lat jestem na forum, parę minut już tutaj spędziłem a dopiero teraz widzę że faktycznie ten dział nie jest do opisywania problemów... Zawsze tak było ? Czy ostatnio ktoś robił… jakieś przemeblowanie ?
Nie ma Się czym przejmować. Ostatnio nic nikomu tutaj nie przeszkadza. Więc skoro nikt nie przeniósł to widocznie standardy się pozmieniały definitywnie.
A co do samej zmiany.. Jakoś rok temu ten dział przeistoczył się w miejsce gdzie można przedstawić swojego Vag'a.

-

Paweu - Members
- Rocznik: 1111
- Silnik: 0.8
- Paliwo: CNG
- Nadwozie: cabrio
No tak jest taki dział jak "Mój GOLF III" a to jest dział "Mój prawie golf III"
Dobra trzeba by w takim razie przenieść pytanie do innego działu, tylko którego ? Nadwozie ? Wyposażenie wnętrza ? Jak mi chodzi o ECU do nie wiadomo jakiej wersji silnika i to na dodatek nie golfa
Oj coś nie wróżę sobie przyszłości z tą wlepka. Trzeba pogadać z modem lub modką
[ Dodano: 2014-05-29, 20:53 ]
Dzięki za przeniesienie
Dobra trzeba by w takim razie przenieść pytanie do innego działu, tylko którego ? Nadwozie ? Wyposażenie wnętrza ? Jak mi chodzi o ECU do nie wiadomo jakiej wersji silnika i to na dodatek nie golfa
Oj coś nie wróżę sobie przyszłości z tą wlepka. Trzeba pogadać z modem lub modką
[ Dodano: 2014-05-29, 20:53 ]
Dzięki za przeniesienie
-

adams - Gaduła
Wlepka jest na pace jak otworzysz drzwi to jest po lewej stronie przy samych drzwiach przyklejona do blachy, jeśli jej nie zauważyłeś i pytasz na forum to znaczy że jej nie ma
Sam mam Caddy
Jak nie wiesz jaki silnik i jaki komputer to zapodaj zdjęcie silnika i powiedz który rocznik masz. Warto sprawdzić tez w karcie pojazdu czy jest podany numer silnika - trzy pierwsze litery przed numerem to oznaczenie silnika....
Sam mam Caddy
Jak nie wiesz jaki silnik i jaki komputer to zapodaj zdjęcie silnika i powiedz który rocznik masz. Warto sprawdzić tez w karcie pojazdu czy jest podany numer silnika - trzy pierwsze litery przed numerem to oznaczenie silnika....
-

klaudek669 - Badacz tematu
• Strona 1 z 1