Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
folia na szybach
one są klejone na jakiś klej czy coś w tym stylu? czy wystarczy tylko zerwać i nie będzie po niej śladu?
- killah
przy zrywaniu najlepiej podgrzewać folię suszarką lub opalarką wtedy ładnie zejdzie . A pozostałości kleju benzynką ekstracyjną lub innym rozpuszczalnikiem ...
-

saladrus - Members
K@mil napisał(a):killah napisał(a):ok dzięki idę mamie podwędzić suszarkę
suszarka moze byc za słaba... jak jest dobra folia to suszarka mozesz tylko... wlosy wysuszyc
klej nie zostaje idzie powoli acz do przodu
kurde zdarłem lakier w paru miejscach z wiązki w szybie tylnej ale jej nie przerwałem
przestanie mi grzać tylna szyba?
- killah
killah folie z szyb bocznym mozesz smiało zrywac ale wiedz o tym ze klej i tak zostanie.a nad tylna szyba to bym sie zastanowił czy wogóle ja ruszac ,bo prawdobodobnie przy zrywaniu zostana uszkodzone paski od podgrzewania szyby.
-

swatu - VIP
- Rocznik: 1995
- Silnik: 2000
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 3-drzwiowe
swatu napisał(a):killah folie z szyb bocznym mozesz smiało zrywac ale wiedz o tym ze klej i tak zostanie.a nad tylna szyba to bym sie zastanowił czy wogóle ja ruszac ,bo prawdobodobnie przy zrywaniu zostana uszkodzone paski od podgrzewania szyby.
jeśli chodzi o paski to żadnego nie zerwałem ale w paru miejscach ten czarny kolor odszedł
tak czy siak już po zabiegu więc nie będę płakać liczyłem się z tym że tak może być a chyba jak coś to da się to zregenerować
- killah
sa takie srodki a'la lakier do paznokci tylko ze przewodzi prad ,ja tym wlasnie u siebie kleiłem bo mam pare sciezek przerwanych.killah napisał(a):a chyba jak coś to da się to zregenerować
http://www.allegro.pl/item885161520_tec ... 082_m.html
-

swatu - VIP
ja zrywałem i z bocznych i z tylnej szyby i nie uszkodziłem pasków na tylnej szybie, trzeba było tylko delikatnie usunąć klej rozpuszczalnikiem ze szmatką ścierając wzdłuż pasków...
SPRZEDAM >Black VW Golf III GTD TD+IC<
-

kajtek - Members
• Strona 1 z 1