Witam , mam pewien problem z moim kluczykiem lub zamkami sam już nie wiem , fakt , że kluczyk jest trochę krzywy ... , nie mogę wogóle przekręcić kluczyka w zamku od bagażnika (w żadną stronę) , nie mogę również otwierać kluczykiem drzwi od pasażera , tylko od strony kierowcy . Tak sobie myślę czy wyprostować ten kluczyk samemu czy naprzykład nie dać do dorobienia jeszcze jednego ? co o tym sądzicie mogło być coś kombinowane przy zamkach ?
pzdr
Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
Wyprostować Kolega może próbować ale DOPIERO po dorobieniu drugiego: W razie pęknięcia - Kolega leży na obie łopatki.
Zamek w klapie jest zwyczajowo w "Trójeczkach" zardzewiały, pasażera pewnie też (a jeszcze jak jest centralny!). Można próbować coś nalać - na forum były porady, bo raczej nie było to WD-40 i rozruszać.
A potem dbać - co jakiś czas używać wszystkich zamków!
Zamek w klapie jest zwyczajowo w "Trójeczkach" zardzewiały, pasażera pewnie też (a jeszcze jak jest centralny!). Można próbować coś nalać - na forum były porady, bo raczej nie było to WD-40 i rozruszać.
A potem dbać - co jakiś czas używać wszystkich zamków!
-

Zico63 - Members
Kluczyki w golfach fabrycznie sa krzywe 

Papier ścierny: kilka złotych, Golf mk3: kilka tysięcy złotych, ścierać z niego lakier
Bezcenne 
>>mk3 abd by Dam88 <<
Bezcenne 
>>mk3 abd by Dam88 <<
-

Dam88 - VIP
• Strona 1 z 1