Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
Dziura w podlodze
Otoz niedawno zobaczylem ze mam mokra podloge...odkrylem wszystkie pokrycia i ujrzalem dziure wielkosci piesci..obcialem dokola i dalem kawalek blachy,pokleilem to silikonem,dobilem nitami ale zlozylem wszystko ok...az do pierszej jazdy po deszczu..dalej mokro..co polecacie abym zrobil..

- BuliQ
- Czytacz
mokro w aucie to niewina dziury, wina jest gdzieindziej, czy po dzesczu masz mokro pod nogami kierowcy..
? jesli tak to wina takiego korka gumowego albo jego braj, znajduje sie on na podszybiu od strony silnika, wsadzony jest w ten kosek linka od otwierania maski i nieraz od gazu, albo masz przezarta blache na podszybiu od strony silnika, druga mozliwosc twarda uszczelka w drzwiach, jesli zas masz mokro pod nogami tylnich pasarzerow to wona uszrzelki pod lampa..
? jesli tak to wina takiego korka gumowego albo jego braj, znajduje sie on na podszybiu od strony silnika, wsadzony jest w ten kosek linka od otwierania maski i nieraz od gazu, albo masz przezarta blache na podszybiu od strony silnika, druga mozliwosc twarda uszczelka w drzwiach, jesli zas masz mokro pod nogami tylnich pasarzerow to wona uszrzelki pod lampa..- piotr0488
- Members
- Rocznik: 1995
- Silnik: 2000
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 3-drzwiowe
sprawdz dokladnie podszybie od strony pasazera, uszczelke od drzwi i jak masz szyberdach to sprawdz czy kanaliki odprowadzaja wode czy niesa przypadkiem zapchane
- piotr0488
- Members
tak, bo wszysko scieka po slupku i do wewnatrz, jest rowniez mozliwosc ze niemasz zaslepek plastkiowych od spodu i tamtedyk wlatuje woda musisz zajrzec podspod auta i zobaczyc co go boli.. 

- piotr0488
- Members
a ja też mam podobny problem zapraszam do mnie tam mam opis
http://www.golf3.pl/topics4/woda-pod-dy ... vt9485.htm
http://www.golf3.pl/topics4/woda-pod-dy ... vt9485.htm
-

jacekPlacekkk - Gaduła
• Strona 1 z 1