Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
drzwi problem
Mianowicie gdy chce otworzyc drzwi to za pierwszym razem się nie otworza dopiero za 2 3 razem po pociągnięciu klamki. Czym to może być spowodowane? Proszę o wasze sugestie! 

Ostatnio edytowano 20 kwi 2008, o 11:52 przez radziakrts, łącznie edytowano 1 raz
-

radziakrts - Czytacz
Witam radziakrts, mam identyczny problem ja Ty. Przyczyny moga być dwie (o których ja wiem):
1 to taka, że drzwi lekko opadły,
2 wina "cięgiełka" w środku drzwi tak mi powiedział znajomy. Ale dokładnie to sam nie wiem.
Śmieszne jest to, że na dzień dzisiejszy wszystko wróciło do normy i otwierają sie bez problemu.
1 to taka, że drzwi lekko opadły,
2 wina "cięgiełka" w środku drzwi tak mi powiedział znajomy. Ale dokładnie to sam nie wiem.
Śmieszne jest to, że na dzień dzisiejszy wszystko wróciło do normy i otwierają sie bez problemu.

-

TOM4S - Czytacz
ja to mialem do wczoraj ale problem rozwiazany bardzo latwo
tzn ja mialem ten problem jedynie z klamka zewnetrzna tez czasami za 1 czasami za 3 razem dopiero sie otwieraly. Myslalem ze bede musial cala klamke wymieniac ale na szczescie nie
wystarczyly kombinerki
a wiec sciagnalem boczki z drzwi zeby dostac sie do wnetrznosci
jak bedziecie juz mieli to sciagniete to pociagnijcie za klamke i znajdzcie taka blaszke ktory jest odpowiedzialna za ciagniecie linki u mnie ona byla odgieta i przez to byl "luzik" na klamce wzialem kombinerki w lapska i odgialem blaszke na swoje miejsce
dziala lepiej niz nowa 
tzn ja mialem ten problem jedynie z klamka zewnetrzna tez czasami za 1 czasami za 3 razem dopiero sie otwieraly. Myslalem ze bede musial cala klamke wymieniac ale na szczescie nie
wystarczyly kombinerki
a wiec sciagnalem boczki z drzwi zeby dostac sie do wnetrznosci
jak bedziecie juz mieli to sciagniete to pociagnijcie za klamke i znajdzcie taka blaszke ktory jest odpowiedzialna za ciagniecie linki u mnie ona byla odgieta i przez to byl "luzik" na klamce wzialem kombinerki w lapska i odgialem blaszke na swoje miejsce
dziala lepiej niz nowa 
Mój zielony TDI’ <--- KLIKNIJ 

- doromate
- Czytacz
Ja tak miałem na początku gdzy jezdzilem golfem, za slabo ciagłem drzwi 

Papier ścierny: kilka złotych, Golf mk3: kilka tysięcy złotych, ścierać z niego lakier
Bezcenne 
>>mk3 abd by Dam88 <<
Bezcenne 
>>mk3 abd by Dam88 <<
-

Dam88 - VIP
• Strona 1 z 1