Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
Drzwi od pasazera
Witam, nosz sie z zamiarem kupna drzwi od strony pasazera do mojego golfa CL, i mam na oku fajne ale one sa od wersji GT i mam pytanie czy GT maja duzo szersze te rowki w drzwiach na listwe?? bo jesli tak to musze szukac drzwi od wersji CL 

Papier ścierny: kilka złotych, Golf mk3: kilka tysięcy złotych, ścierać z niego lakier
Bezcenne 
>>mk3 abd by Dam88 <<
Bezcenne 
>>mk3 abd by Dam88 <<
-

Dam88 - VIP
Czyli bez problemu moge kupowac drzwi od wersji GTI? 

Papier ścierny: kilka złotych, Golf mk3: kilka tysięcy złotych, ścierać z niego lakier
Bezcenne 
>>mk3 abd by Dam88 <<
Bezcenne 
>>mk3 abd by Dam88 <<
-

Dam88 - VIP
dokladnie drzwi roznia sie tylko listwami od GTi sa szersze i z rowkiem pasuja bez problemu bo zmienialem a drzwi pozatym nie roznia sie niczym
Życie jest piękne! Jeśli prawidłowo dobierze się środki antydepresyjne
-

Cysiu_NS - Gaduła
http://www.allegro.pl/item424149789_golf_3_kompletne_drzwi_od_pasazera_bdb_stan.html
zakupilem takie cos, stan doslownie igielka, szyba i lusterka elektryka, normalnie igla, za 100zl bylo warto nie?
:D:D
zakupilem takie cos, stan doslownie igielka, szyba i lusterka elektryka, normalnie igla, za 100zl bylo warto nie?
:D:DPapier ścierny: kilka złotych, Golf mk3: kilka tysięcy złotych, ścierać z niego lakier
Bezcenne 
>>mk3 abd by Dam88 <<
Bezcenne 
>>mk3 abd by Dam88 <<
-

Dam88 - VIP
tylko teraz tak...zakladac elektryke w drzwiach od kierowcy czy sprzedac elektryke z drzwi od pasazera? 

Bezcenne 
>>mk3 abd by Dam88 <<
Bezcenne 
>>mk3 abd by Dam88 <<
-

Dam88 - VIP
• Strona 1 z 1