Witam,
tak w skrócie, otworzyłem drzwi z centralnego (pilota) i pojechałem gdy się zatrzymałem i wysiadłem zamknąłem drzwi (także z pilota) i moje zdziwienie bo nie mogę ich otworzyć ani od środka ani z zewnątrz. Chyba cięgno spadło ale nie jestem pewien, jak mogę otworzyć drzwi żeby sie dobrać to mechanizmu. PROSZĘ POMÓŻCIE
Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
Drzwi od kierowcy - POMOCY
MK3 1,9 TDI 90 KM
-

parol - Czytacz
musisz boczek sciągnąc innej opcji nie masz
jak sciągniesz boczek to masz wsystko jak na dłoni
jak sciągniesz boczek to masz wsystko jak na dłoni
Jak sie bawic to sie bawic 1.8 wyj..... VR6 wstawic 

-

Basior1997 - Members
ja sie meczyłem przy zamkniętych musisz ten boczek sciagnąc inaczej drzwi nie otworzysz
a jak zamykasz czy otwierasz to koreczek sie opuszcza/podnosi???
czy zero reakcji?
a jak zamykasz czy otwierasz to koreczek sie opuszcza/podnosi???
czy zero reakcji?

-

Basior1997 - Members
to prawdopodobnie wypał ci taki plasticzek
i nie otworzysz jak nie sciągniesz boczka i nic innego nie zrobisz bo jak?
miałem cos podobnego ale mi ktos z tyłu w drzwiach nacisnoł taki dzyndzel i tez bezreakcyjnie było musialem boczek woalic inaczej sie nie dało
wygnij sobie śruboktęt pod kontem 90stopni podkrecaj sruby i sciągniesz
i nie otworzysz jak nie sciągniesz boczka i nic innego nie zrobisz bo jak?
miałem cos podobnego ale mi ktos z tyłu w drzwiach nacisnoł taki dzyndzel i tez bezreakcyjnie było musialem boczek woalic inaczej sie nie dało
wygnij sobie śruboktęt pod kontem 90stopni podkrecaj sruby i sciągniesz

-

Basior1997 - Members
widze taki sam problem jak u mnie
u mnie tak czasem jest ale wylukałęm co i jak /nie raz oknem wychodziłęm/
przy zamknietych dżwiach z zęwnątrz uderzyc trzeba w klamke przy zamku lekke z dołu siłę kierując w górę pare razy i bedziesz umiał
jak ułorzyc dłon ?wyprostój palce i odegnij dłon do tyłu i udzesz tymi poduszkami na dłoni po przeciwnej strony paluszków tylko uwaga jak zle trafisz to bedzie dolało
ja czysciłęm zamek rozbierałem nowy wstawiłem i czasem to samo mam wydaje mi sie żę to czesciowo wina opuszczonych dżwi bo musze mocniej szrpnąc by otworzyc
kto ma opis jak dżwi podniesc wyregulowac??????
u mnie tak czasem jest ale wylukałęm co i jak /nie raz oknem wychodziłęm/
przy zamknietych dżwiach z zęwnątrz uderzyc trzeba w klamke przy zamku lekke z dołu siłę kierując w górę pare razy i bedziesz umiał
jak ułorzyc dłon ?wyprostój palce i odegnij dłon do tyłu i udzesz tymi poduszkami na dłoni po przeciwnej strony paluszków tylko uwaga jak zle trafisz to bedzie dolało
ja czysciłęm zamek rozbierałem nowy wstawiłem i czasem to samo mam wydaje mi sie żę to czesciowo wina opuszczonych dżwi bo musze mocniej szrpnąc by otworzyc
kto ma opis jak dżwi podniesc wyregulowac??????
Polska wersja programu MACH3 cnc---- Makra do palników ,magazynków, THC, OHC---- EKRANY dla firm i producentów maszyn ---- budowa sprzedaż maszyn Plazmy, Elektrodrążarki, Frezarki ,Tokarki, Gietarki, inne maszyny
-

k-m-r1 - Weteran
• Strona 1 z 1