. Zastanawiam sie czy jest możliwość że obie dokładki mają troche różne rozstawy mocowań? Wydaję się mi że nie ale wolę zapytać zanim zareklamuję to w sklepieModerator: Moderator
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Dokładka VR6 a ta w GT
Zamówiłem dokładkę dokładkę ala VR6, dziś doszła i od razu wziełem się za założenie. Po założeniu okazało się że pomiędzy częścią prawą a lewą na środku zostaje mi ok 1,5cm przerwy! Wcześniej miałem standardową dokładkę GT (tą wąską) i nie wiem czy to wina otworów w zderzaku, zaczepów w dokładce czy poprostu nie umiem tego założyć
. Zastanawiam sie czy jest możliwość że obie dokładki mają troche różne rozstawy mocowań? Wydaję się mi że nie ale wolę zapytać zanim zareklamuję to w sklepie
. Zastanawiam sie czy jest możliwość że obie dokładki mają troche różne rozstawy mocowań? Wydaję się mi że nie ale wolę zapytać zanim zareklamuję to w sklepie-

$kubi - Gaduła
sa takie same, coś nie tego ci sprzedali. Jest jeszcze taka opcja: masz zderzak od Vento (niektórym się podoba i zakładają taki) a dokładki oczywiście zamówiłeś od glfa - wtedy są za krótkie.
No chyba że nie docisnąłeś dokładek z boku zderzaka do oporu
No chyba że nie docisnąłeś dokładek z boku zderzaka do oporu
- pablomed
- Members
chyba ze kupiles jakis zamiennik i nie chce wejsc, slyszalem ze nakladki na blotniki /zamienniki/ tez nie chca wchodzic
-

pawel_ns - Members
no zderzak jest od golfa
w komentarzach użytkownika ludzie pisali że dokładki pasują, ale mi nie chce spasować, wszystko docisłem i wyszło to:
Chodź jakbym go naciągał to niektóre zaczepy nie chcą puścić mnie żeby przesunąć dalej
w komentarzach użytkownika ludzie pisali że dokładki pasują, ale mi nie chce spasować, wszystko docisłem i wyszło to:
Chodź jakbym go naciągał to niektóre zaczepy nie chcą puścić mnie żeby przesunąć dalej
-

$kubi - Gaduła
No chyba nie. Połówki powinny się chyba schodzić do kupy tak jak np tu http://www.nottinghamclubgti.co.uk/gall ... 6_5982.jpg
A wiecie może o ile różni się dokładka do zderzaka Vento od tej w Golfie? Ta jest jakieś 2cm za krótka
a może GTI ma troche inny zderzak ?
A wiecie może o ile różni się dokładka do zderzaka Vento od tej w Golfie? Ta jest jakieś 2cm za krótka
a może GTI ma troche inny zderzak ?-

$kubi - Gaduła
$kubi, nie jest jak ma być, tej przerwy nie powinno być. A dokładka od Vento jest po prostu nieco dłuższa w tej części bocznej zagiętej w tył po bokach, akurat o około 2. Temu pytałem czy nie masz zderzaka od Vento. O kupnie dokładki do Vento poza ASO lub szrotem możesz zapomnieć, te co podają na allegro że są do Golfa i Vento pasują tylko do Golfa. Akurat mam w domu i Vento i Golfa GTI z szerokimi dokładkami więc trochę zapoznałem się z temacikiem.
- pablomed
- Members