Moderator: Moderator
• Strona 3 z 4 • 1, 2, 3, 4
MaziXVI, nie wiem jak są wąskie montowane ale u mnie szeroki jest po prostu wciskany i nie ma żadnych śrubek i nie sądzę by wąski było ori przykręcany w iluś tam miejscach, ale mogę się mylić.
- Lobus
- Ekspert
juz raz z jednej strony zmienialem dokladke zamiennik i sie lekko roznia mocowaniem tzn tymi wypustkami nie wchodzi lekko ale trzeba poprostu zazebic dobrze i dobic i wszystko wtedy ladnie wchodzi...
-

witboy - Ekspert
- Rocznik: 1993
- Silnik: aaz
- Paliwo: ON
- Nadwozie: 3-drzwiowe
Ja już nigdy więcej zamiennika nie kupię. kupiłem u pana mupeta i nie dość ze ciągle wyskakiwała z zatrzasków to poszła już po 3 dniu gdy zjeżdżałem w dół na parking podziemny a powiem szczerze że hardcoru nie było...Ori to Ori
!
!VW Golf Mk1 VR6
-

patrolfak - Members
Zamowilem dokladke Retova, nie wiem czy w tym roku zaloze ale zdam relacje jak to wyglada, czy sie wygina czy peka
....
....R.I.P Mystic B. [*]
-

BartheZz_3 - Members
- Rocznik: 95
- Silnik: 1Z
- Nadwozie: kombi
Lobus napisał(a):MaziXVI, nie wiem jak są wąskie montowane ale u mnie szeroki jest po prostu wciskany i nie ma żadnych śrubek i nie sądzę by wąski było ori przykręcany w iluś tam miejscach, ale mogę się mylić.
MaziXVI'emu, chodzi zapewne o to, że oryginalny hokej mozna polączyć z listkami chroniącymi podłużnice i paski po stronie rozrządu. Oryginalny hokej ma otwory montażowe.
Alten VW Fück Opel ~VAGSTYLE~
-

Sivy - Members
Sivy napisał(a):MaziXVI'emu, chodzi zapewne o to, że oryginalny hokej mozna polączyć z listkami chroniącymi podłużnice i paski po stronie rozrządu. Oryginalny hokej ma otwory montażowe.
Otóż to! zapomniałem tylko jak fachowo mówi się na to.
patrolfak napisał(a):Ja już nigdy więcej zamiennika nie kupię. kupiłem u pana mupeta i nie dość ze ciągle wyskakiwała z zatrzasków to poszła już po 3 dniu
A ja nawet takiego zaszczytu nie zaznałem. Już przy otwieraniu paczki mi coś nie pasowało (jeden ząbek musiałem kleić bo się ułamał). Później gdy chciałem to wszystko zamontować dostrzegłem, że nic nie trzyma się kupy

-

PrzemkoXVI - Members
Sivy napisał(a):Lobus napisał(a):MaziXVI, nie wiem jak są wąskie montowane ale u mnie szeroki jest po prostu wciskany i nie ma żadnych śrubek i nie sądzę by wąski było ori przykręcany w iluś tam miejscach, ale mogę się mylić.
MaziXVI'emu, chodzi zapewne o to, że oryginalny hokej mozna polączyć z listkami chroniącymi podłużnice i paski po stronie rozrządu. Oryginalny hokej ma otwory montażowe.
Retov też ma bo ja przykręcałem je sobie.
Mój Goferek- były:
moj-golf/czarnuch-by-czaro-t26881.html
moj-golf/czarnuch-by-czaro-t26881.html
-

czaro - Members
- Rocznik: 1995
- Silnik: 2000
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 5-drzwiowe
Retov też ma bo ja przykręcałem je sobie.
Popieram, przyszedl wczoraj Retov, rzeczywiscie sa jakies oczka na dole hokeja tak wiec widac ze cos tam mozna doczepic, i jest skubany gietki, wykrecalem go i lamalem ale nie pekl...
Oczywiscie wszystko z wyczuciem
Tak wiec tez polecam Retova
R.I.P Mystic B. [*]
-

BartheZz_3 - Members
BartheZz_3 napisał(a):Retov też ma bo ja przykręcałem je sobie.
Popieram, przyszedl wczoraj Retov, rzeczywiscie sa jakies oczka na dole hokeja tak wiec widac ze cos tam mozna doczepic, i jest skubany gietki, wykrecalem go i lamalem ale nie pekl...
Oczywiscie wszystko z wyczuciem
Tak wiec tez polecam Retova
jak teraz założysz to pojeździsz z tydzień.
- killah
-

BartheZz_3 - Members
właśnie mi pękł ten retov. to już 3 w tym sezonie. zakładam wąski i na wiosnę retov spowrotem bo jak jest chłodniej to lipa
Weźmiesz mnie na prostej?? A ja Cię zniszczę na zakręcie!!
Mój Goferek
Mój Goferek
-

Procent - Members
- Rocznik: 1995
- Silnik: 2000
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 3-drzwiowe