Witam ponownie! chciałbym się dowiedzieć jak powolutku i bez żadnego oporu mogę zdjąć hokejkę w golfiku ,tą zaznaczoną na zdjęciu:
...ponieważ zamieniam się z bratem bo on złamał swoją tą zwykłą i zamówił niechcąco tą od VR6 i zamieniam się z nim więc muszę wymontować tą złamaną i moją Pozdrawiam
Volkswagen Golf - niemiecki samochód klasy kompaktowej, produkowany przez firmę Volkswagen od 1974 roku. Nazwa modelu pochodzi od nazwy prądu morskiego: Golfsztrom.
Na czerwono zaznaczyłem te zaczepy (mam nadzieję że je widać), pomiędzy nimi są takie ramki one też tam wskakują i trzymają czyli nic na śrubkach nie trzyma, ja jeszcze u siebie mam takie "błotniki" i one są skręcone z hokejem i dodatkowo zaznaczyłem na fioletowo gdzie mam je przykręcone w zderzak. Powodzenia przy demontażu
dziękuję! wszystko poszło jak należy! "Pomógł" też poleciał za fatygę! no ale... dziś to znaczy już WCZORAJ straciłem dokładeczkę bo miałem dzwona... Szczegóły tutaj:
Volkswagen Golf - niemiecki samochód klasy kompaktowej, produkowany przez firmę Volkswagen od 1974 roku. Nazwa modelu pochodzi od nazwy prądu morskiego: Golfsztrom.