Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
Czarne lampy na przodzie
Witam, mam dosc dziwne pytanie, skoro po przyciemnieniu tylnich lamp sprayem na czarno i tak widac kolory (stop, kietunki) to czy gdybym tak przyciemnil lalmpy z przodu to swiecilyby wgl? Nie mowie ze chce je zrobic czarne całkiem ale powiedzmy takie dyminoe 

VW Jest Bogiem, Predkosc nalogiem, Turbo zabawa a rozwaga podstawa...
-

rav7 - Badacz tematu
rav7 napisał(a):Witam, mam dosc dziwne pytanie, skoro po przyciemnieniu tylnich lamp sprayem na czarno i tak widac kolory (stop, kietunki) to czy gdybym tak przyciemnil lalmpy z przodu to swiecilyby wgl? Nie mowie ze chce je zrobic czarne całkiem ale powiedzmy takie dyminoe
Załóż okulary ... i pryśnij sobie w szkła. Będziesz widział tak samo? Nie sądzę.
Jakość świecenia przednich reflektorów pogorszy się po przyciemnieniu ich farbą.
-

Paweu - Members
- Rocznik: 1111
- Silnik: 0.8
- Paliwo: CNG
- Nadwozie: cabrio
Zdaje sobie z tego sprawe ze sie pogorszy ale liczylem racej na wypowiedz kogos kto tak jezdzil bo wiem ze sa takie osoby. A za idiotyczne odpowiedzi tj. o tych okularach, ktore nic nie wnosza do tematu serdecznie dziekuje.
VW Jest Bogiem, Predkosc nalogiem, Turbo zabawa a rozwaga podstawa...
-

rav7 - Badacz tematu
rav7 napisał(a):A za idiotyczne odpowiedzi tj. o tych okularach, ktore nic nie wnosza do tematu serdecznie dziekuje.
Przekaz nie trafił. Fochać nie musisz
Da się jeździć tak za dnia... w nocy już nie bardzo. I raczej przednich szkieł farbą się nie traktuje. Folia daje lepszy i w dodatku odwracalny efekt.
-

Paweu - Members
rav7 napisał(a):ale liczylem racej na wypowiedz kogos kto tak jezdzil bo wiem ze sa takie osoby
Liczyć zawsze można. Ja bynajmniej przez 2 lata aktywnego uczestnictwa na forum nikogo takiego nie spotkałem co by miał pomalowane lampy w ten sposób. Paweł dobrze Ci napisał i nie ma o co się złościć. Chcesz sobie zaszkodzić takimi lampami - proszę bardzo, ale nie narażaj na to innych. Najgorsze jest to, że taki ekstra-mega-fajny ziomal z czarnymi lampami wyjedzie nocą na ulicę, ktoś z naprzeciwka nie zdąży w porę zareagować i kolizja gotowa.
-

PrzemkoXVI - Members
PrzemkoXVI, ostatnio jeden pan poruszył ten temat, parę fur na forum z full smoked też jest
rav7, przyciemnij sobie ori lampy w których masz wyjechane odbłyśniki (a nawet fabrycznie nowe szału nie robią), nie ma problemu. Do kompletu proponuje przyciemnić jeszcze przednią szybę i pojeździć po leśnej drodze w środku nocy, może wybijesz sobie takie durne pomysły. Albo stukniesz kogoś delikatnie na mieście i będziesz musiał bulić za lakierowanie całego boku w nowym M5, bo nawet jak gość się wepchał to ty masz w świetle prawa NIESPRAWNY samochód i zawsze, ale to zawsze będzie twoja wina
A uwierz, gdy w grę wchodzi kasa, to ubezpieczyciel zedrze z ciebie wszystko co masz każdym możliwym sposobem
rav7, przyciemnij sobie ori lampy w których masz wyjechane odbłyśniki (a nawet fabrycznie nowe szału nie robią), nie ma problemu. Do kompletu proponuje przyciemnić jeszcze przednią szybę i pojeździć po leśnej drodze w środku nocy, może wybijesz sobie takie durne pomysły. Albo stukniesz kogoś delikatnie na mieście i będziesz musiał bulić za lakierowanie całego boku w nowym M5, bo nawet jak gość się wepchał to ty masz w świetle prawa NIESPRAWNY samochód i zawsze, ale to zawsze będzie twoja wina
A uwierz, gdy w grę wchodzi kasa, to ubezpieczyciel zedrze z ciebie wszystko co masz każdym możliwym sposobem-

Opik - Members
- Silnik: 2.0
- Paliwo: PB+LPG
- Nadwozie: 3-drzwiowe
Opik napisał(a):Do kompletu proponuje przyciemnić jeszcze przednią szybę i pojeździć po leśnej drodze w środku nocy, może wybijesz sobie takie durne pomysły.
Ja też nie polecał bym takich modów z lampami. Nie lepiej zrobić smoked lamp?
Dobrze to wygląda i nie pogarsza jasności światła. Ale jeśli kolego chcesz stracić dowód to rób, mi się zdaję że niebiescy zaraz by się przyczepili 
JEŚĆ MOŻNA WSZYSTKO, SPAĆ MOŻNA WSZĘDZIE ALE JEŹDZIĆ TO TYLKO VW!
Ex Variant 1.9 TD AAZ : http://www.golf3.pl/topics2/wysluzony-v ... t38583.htm
New Variant 1.9 TDI: http://www.golf3.pl/topics2/golf-iii-va ... htm#383008
Ex Variant 1.9 TD AAZ : http://www.golf3.pl/topics2/wysluzony-v ... t38583.htm
New Variant 1.9 TDI: http://www.golf3.pl/topics2/golf-iii-va ... htm#383008
-

RuLLeZ - Badacz tematu
PrzemkoXVI, Opik, RuLLeZ, dobrze że są jeszcze na tym forum ludzie charakteryzujący się jasnością umysłu.
Temat chyba wyczerpany. Więc zamykam by nie było niezdrowych dyskusji. Jeśli autor będzie chciał jeszcze o coś zapytać , niech napisze wtedy odblokujemy.
Temat chyba wyczerpany. Więc zamykam by nie było niezdrowych dyskusji. Jeśli autor będzie chciał jeszcze o coś zapytać , niech napisze wtedy odblokujemy.

-

Paweu - Members
• Strona 1 z 1