Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
Cieknie woda strona pasarzera
A wiec tak ostatnio samochód stał pod chmurką, rano wsiadam i widzę na dywaniku kałuże wody... ale tylko po stronie prawej (pasażera) i tak się zastanawiam bo wcześniej nic takiego nie miałem... Mam szyber i tak myślę że, to pewnie on ale dlaczego tylko po tej stronie a po drugiej nie ma?? czytałem na forum o tym ale nie wyczytałem aby ktoś miał tak jak u mnie tylko jak już to od kierowcy. Może jest coś co przydało by się sprawdzić??
-

paxstor - Members
Polecam poczytać temat
http://www.golf3.pl/topics41/przyczyny- ... t56086.htm
http://www.golf3.pl/topics41/przyczyny- ... t56086.htm-

palio - Administrator
- Rocznik: 95
- Silnik: 1Z++
- Paliwo: ON
- Nadwozie: 5-drzwiowe
Witam, mam ten sam problem, tym razem nie proszę o wskazówki skad się leje itd. tylko do jakiego fachmana z tym iść. To jakaś masakra, wydaje mi się, że od strony szyby leci, bo te wszystkie filce to zgniły, ale tylko strona prawa przód. Także proszę o jakieś namiary na fachowca okolice Warszawy i Wawa.
[ Dodano: 2013-11-28, 10:10 ]
Mam pytanie, do czego są te otwory zaślepione w podłodze?
[ Dodano: 2013-11-28, 10:10 ]
Mam pytanie, do czego są te otwory zaślepione w podłodze?
Mario
- Mario1987
- Czytacz
witam wszystkich, wiec mam podobny problem jak w/w u kolegi tylko dodatkowo woda zbiera mi sie pod nogami kierowcy i pod nogami pasazera w dni deszczowe i tp. dodatkowo moge dodac ze ogladalem plastik na pod szybiu od wycieraczek i jest dobrze spasowany. prosze o pomoc.

- Sloniu318
- Berbeć
Sloniu318 doszedłeś do tego skąd się wlewa ta nieszczęsna woda?
[ Dodano: 2014-04-07, 15:09 ]
Ja już doszedłem dlaczego lała mi się woda od strony pasażera. Miałem trochę czasu i zdemontowałem schowek, nie ten otwierany tylko ten niżej. Po prawej stronie jest kolanko gumowe i rurka odpływowa szyberdachu, która poprostu wisiała sobie
wczepiłem rurkę do kolanka i czekam na deszcz żeby sprawdzić co z tego będzie. Myślę, że u większości z was jest ten sam temat.
[ Dodano: 2014-04-07, 15:09 ]
Ja już doszedłem dlaczego lała mi się woda od strony pasażera. Miałem trochę czasu i zdemontowałem schowek, nie ten otwierany tylko ten niżej. Po prawej stronie jest kolanko gumowe i rurka odpływowa szyberdachu, która poprostu wisiała sobie
wczepiłem rurkę do kolanka i czekam na deszcz żeby sprawdzić co z tego będzie. Myślę, że u większości z was jest ten sam temat.Mario
- Mario1987
- Czytacz
• Strona 1 z 1