majtki".Moderator: Moderator
• Strona 2 z 3 • 1, 2, 3
prezesik25 napisał(a):Kupuj oryginały do MK3 i będziesz zadowolony. Miałem uniwersalne - pasują do golfa jak "majtki".
I dziękuję bardzo za odopowiedź. Będę polował. Na osiedlu jeździ trójka z takmi chlapaczami i fajnie się to prezentuje

92' MK3 AAM LA3G
-

Lokoko - Czytacz
Jak dla mnie to chlapacze to jest zabójstwo dla błotników przednich wiem co się w moim stało od nowego jeździ z nimi i już pod nimi nie było błotników 

Mój Gofer Movie :
moj-golf/moj-zielony-golfik-movie-d-t46252.html
moj-golf/moj-zielony-golfik-movie-d-t46252.html
-

Knight Rider - Badacz tematu
Nie prawda to wina zatkanych kanałów odpływowych. Oryginalne chlapacze mają taki listki i specjalne spinki. Zaciskając na rancie nic się nie przeciera i nie rysuje.Knight Rider napisał(a):Jak dla mnie to chlapacze to jest zabójstwo dla błotników przednich wiem co się w moim stało od nowego jeździ z nimi i już pod nimi nie było błotników
Polecam zaglądać do kanałów 1-2 na rok i błotnik będzie jak nowy.
A nie raz na 15 lat:
Foto co można zastać po 1-2 latach i efekty bagienka(z neta)
-

gello1 - Gaduła
chlapacze
odradzam montaz.kupilem mk3 z ori chlapaczami z przodu.bujalem sie rok i dzisiaj wlasnie zdemontowalem!po 1 rdza pod nimi konkretna i pol progu jakims syfem zapchane:/teraz czeka mnie wymiana progow i reparaturki!!ale decyzja nalezy do ciebie pozdroo
- polonezjg
- Czytacz
Re: chlapacze
polonezjg napisał(a):odradzam montaz.kupilem mk3 z ori chlapaczami z przodu.bujalem sie rok i dzisiaj wlasnie zdemontowalem!po 1 rdza pod nimi konkretna i pol progu jakims syfem zapchane:/teraz czeka mnie wymiana progow i reparaturki!!ale decyzja nalezy do ciebie pozdroo
POLAĆ : )
a po drugie szpecą ze ho ho
-

chomik - Fanatyk
- Rocznik: 1995
- Silnik: 2000
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 3-drzwiowe
u mnie po jednym lecie błotniki (zamienniki chyba słabo pomalowane) zaczęły "purchleć"... Przez końcówkę lata zdjąłem chlapacze , założyłem tylko teraz na zimę, bo wiem, że błotniki będą na wiosnę do wywalenia, ale już po wiośnie ori przednie chlapacze idą w zapomnienie. Po prostu szkoda błotnika. Fakt, drzwi się tak nie paprzą, ale za to gnije błotnik pod chlapaczami, coś kosztem czegoś ... Ja bynajmniej ostatni rok mam chlapacze (przynajmniej przednie).polonezjg napisał(a):odradzam montaz.kupilem mk3 z ori chlapaczami z przodu.bujalem sie rok i dzisiaj wlasnie zdemontowalem!po 1 rdza pod nimi konkretna i pol progu jakims syfem zapchane
-

prezesik - Members
ja mam swoje robione haha kiedys zakupie originalne
narazie jezdze na tych i nie mam auta usyfionego po lusterka wiec swoja role spelnia a blotniki mam tak zakonserwowane ze nie ma pecherzy no i mam nadkola na przod
narazie jezdze na tych i nie mam auta usyfionego po lusterka wiec swoja role spelnia a blotniki mam tak zakonserwowane ze nie ma pecherzy no i mam nadkola na przodAktualnie posiadam golfa III 1.9 TD umierajacego na ruda ospe i to >>> pozostale/chrysler-voyager-jaszczur-t77315.html a miałem tez audi 80 b4, byl tez golf III 1.8 GT i golf III kombi i vento.
-

trojeczkaGT - Members
- Rocznik: 1995
- Silnik: 2000
trojeczkaGT bardzo dobrze .
Ja też teraz zakładam nadkola , bo poprzedni właściciel to olał i muszę cały błotnik wymieniać .
Mam ori chlapacze , ale jeszcze ich nie założyłem i zobacze jak to koncepcyjnie wyjdzie
Mam ori chlapacze , ale jeszcze ich nie założyłem i zobacze jak to koncepcyjnie wyjdzie

-

Mario GT - Forumowy wyjadacz
- Silnik: 1.8 ADZ