pewnie znajdzie sie jeszcze lewy xp i nie jeden program bądz gierka na kompie mycie autka pozamyjniąnie jest dozwolone chyba żę na twojej posesji tak wymieniac można długo tylko po co nie to jest moim problemem i tematem tego wątku wienc wrućmy do postu nr 1
a możę masz na sprzedanie chak? w przystepnej cenie albo najomy
Moderator: Moderator
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Polska wersja programu MACH3 cnc---- Makra do palników ,magazynków, THC, OHC---- EKRANY dla firm i producentów maszyn ---- budowa sprzedaż maszyn Plazmy, Elektrodrążarki, Frezarki ,Tokarki, Gietarki, inne maszyny
-

k-m-r1 - Weteran
k-m-r1, windows legalny
w gry nie gram już ze 3 lata
a auto myję na własnej posesji lub na myjni tak nawiasem
mogę zapytać o hak znajomego handlarza co dla mnie też różne rarytasy załatwia do golfa
w gry nie gram już ze 3 lata
a auto myję na własnej posesji lub na myjni tak nawiasem
mogę zapytać o hak znajomego handlarza co dla mnie też różne rarytasy załatwia do golfa
-

marcinkoz2910 - Members
dobra dobra na każdego haczyk będzie
zapinasz pasy?
daj znac co z tym hakiem
[ Dodano: 2009-12-26, 21:27 ]
http://www.golf3.pl/topics22/golf-3-kup ... t23324.htm
zapinasz pasy?
daj znac co z tym hakiem
[ Dodano: 2009-12-26, 21:27 ]
http://www.golf3.pl/topics22/golf-3-kup ... t23324.htm
Polska wersja programu MACH3 cnc---- Makra do palników ,magazynków, THC, OHC---- EKRANY dla firm i producentów maszyn ---- budowa sprzedaż maszyn Plazmy, Elektrodrążarki, Frezarki ,Tokarki, Gietarki, inne maszyny
-

k-m-r1 - Weteran
k-m-r1 napisał(a):pewnie znajdzie sie jeszcze lewy xp i nie jeden program bądz gierka na kompie mycie autka pozamyjniąnie jest dozwolone chyba żę na twojej posesji tak wymieniac można długo tylko po co nie to jest moim problemem i tematem tego wątku wienc wrućmy do postu nr 1
a możę masz na sprzedanie chak? w przystepnej cenie albo najomy
nie wierze w to co czytam polak dla 30zł zrobi wszystko,po co ta cala kombinacja z przerabianie i spawaniem idziesz kupujesz montujesz i masz na lewo hmhmhm a co na lewo ci ktos pieczatke da napewno nie za 20zł

-

piotrus23 - Members
rozmawiałęm z diagnostąi powiedział że światła majągrac to swistek bedzie
-

k-m-r1 - Weteran
jasne a podczepisz przyczepke pod tylna belkek-m-r1 napisał(a):rozmawiałęm z diagnostąi powiedział że światła majągrac to swistek bedzie
wez nie pisz bzdur zaden diagnosta ci sie pod tym nie podpisze i chyba ze jakis nie spelna rozumu,nic mu swiatlcah ci ci przyczepka na swiatłach zsotanie z twoim z tjuningowanym hakiem 
-

piotrus23 - Members
piotrus23, nie wzniecasz mnie? bo niewierze
[ Dodano: 2009-12-27, 11:26 ]
może ten nada sie? na wkrety do zderzaka

-

k-m-r1 - Weteran
czytajac twoje wypowiedzi mysle ze i tego bys przerobil i zamontowal poczym pojechal na przeglad.PROSZE MODERATORA ZEBY ZAMKNAL TEMAT BO JEST BEZSENSUk-m-r1 napisał(a)::-o piotrus23, nie wzniecasz mnie? bo niewierze![]()
[ Dodano: 2009-12-27, 11:26 ]
może ten nada sie? na wkrety do zderzaka
Obrazek
-

piotrus23 - Members