Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
buda od syncro
pytam z ciekawosci czym sie rozni nadwozie syncro od zwyklego.. chodzi mi o 3 drzwiowa bude.. sa tam jakies specjalne wyciecia wygiecia czy cos w tym stylu na wal i inne elementy tylnego napedu czy miesci sie to w zwyklym nadwoziu
- Dapcio
- Czytacz
Dapcio, za dużo chcesz wiedzieć
to już pewnie zapomnieli inżynierowie co to budowali
ale buda jest taka sama jedynie co się bedzie różnić to wydech ale nie powiem na 100%
to już pewnie zapomnieli inżynierowie co to budowali
ale buda jest taka sama jedynie co się bedzie różnić to wydech ale nie powiem na 100%-

marcinkoz2910 - Members
tak syncro to jest naped na 2 osie u gory chodzilo mi tylko o os tylna bo wydaje mi sie ze przod sie nie zmienia
[ Dodano: 2008-12-12, 22:54 ]
o kurcze dzieki za tak szybka odpowiedz.. no troche wiedziec chce ale udalo Ci sie zaspokoic moja ciekawosc
[ Dodano: 2008-12-12, 22:54 ]
o kurcze dzieki za tak szybka odpowiedz.. no troche wiedziec chce ale udalo Ci sie zaspokoic moja ciekawosc
- Dapcio
- Czytacz
a jednak buda sie rózni, natknełam sie niedawno na takie informacje w necie:
>>Synchro ma wiekszy tunel idacy przez srodek samochodu wlasnie zeby naped pomieścic, stad mniejszy bagaznik, mniejszy kokpit srodkowy, no i przede wszystkim ma nadwozie bez ramy czyli samonosne<<
>>Synchro ma wiekszy tunel idacy przez srodek samochodu wlasnie zeby naped pomieścic, stad mniejszy bagaznik, mniejszy kokpit srodkowy, no i przede wszystkim ma nadwozie bez ramy czyli samonosne<<
-

łaksiak - Ekspert
Inny jest także zbiornik paliwa, w samej "budzie" są spore różnice i (pod kątem przekładki patrząc) z Syncro da się zrobić "normalnego" a na odwrót - nie.
Co do ramy to może chodzić o ramę pomocniczą tylnego zawieszenia. Wszystkie Golfy są samonośne.
Co do ramy to może chodzić o ramę pomocniczą tylnego zawieszenia. Wszystkie Golfy są samonośne.
-

Zico63 - Members
• Strona 1 z 1