Witam tak jak w temacie.mam problem z jedna listwo(lewa strony na tylnich drzwiach) wczoraj czysciłem auto i koszulka zawadziłem ja i wyszła z zacisków i teraz luzna jest.czym teraz to zrobicz ze mi nie odpadła?nowe zaciski {kołeczki}??
Pozdrawiam Bemo25
Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
jeśli chcesz mieć jak w oryginale to tak. I najlepiej nie kupuj podrób tylko oryginały w ASO. I weś sobie nurey spisz bo sa trzy rodzaje tych spinek do llistw. Taśmą dwustronną też można, czemu nie.bemo24 napisał(a):nowe zaciski {kołeczki}??
- pablomed
- Members
Panowie i Panie sprobujcie :
http://moto.allegro.pl/item418252304_sp ... vento.html
ja tesh bede kupowal bo po kolizji\drzwi musze zmienic
http://moto.allegro.pl/item418252304_sp ... vento.html
ja tesh bede kupowal bo po kolizji\drzwi musze zmienic

Nie sztuką jest zabić komara przednią szybą... Sztuką jest to zrobić boczną
-

Murel - Czytacz
Murel, Drogi Panie już spróbowałem. Postawiłem autko na słońcu na kampingu w Chorwacji i w czasie powrotu listwa mi prawie odpadła na autostradzie, na szczęscie jedna spinka była oryginalna i na tej jednej się utrzymała. Te z Allegro zaminiły się w proszek. Dlatego proponuję spinki z ASO albo jakś dobrą taśmę czy silikon.
To co sprzedają na Allegro i w większości sklepów to spinki z polskiej firmy której nazwę zainteresowani sobie znajdą . Pasują bardzo dobrze ale są z marnego materiału.
To co sprzedają na Allegro i w większości sklepów to spinki z polskiej firmy której nazwę zainteresowani sobie znajdą . Pasują bardzo dobrze ale są z marnego materiału.
- pablomed
- Members
Pablomed dzieki ze mowisz bo jeszcze nie zakupilem ale widze ze byka bym sobie strzelil. na szczescie drzwi bede mial oryginalne i byc moze z listwami bo po moich tylko gumki zostaly w otworkach
Pablomed - ja juz rozwiazalem problem spinek pojechalem do kolesia tyle ze z okolic Zgierza i kupilem sobie drzwi i listwe i 2 dodatkowe zaslepki. jak chcesz to na pw podam ci numer do niego ale nie wiem czy to nie za daleko dla Ciebie. nadmienie ze posiada mase czesci bo mial 3 golfy rozebrane (acha calkiem fajne ceny)

Pablomed - ja juz rozwiazalem problem spinek pojechalem do kolesia tyle ze z okolic Zgierza i kupilem sobie drzwi i listwe i 2 dodatkowe zaslepki. jak chcesz to na pw podam ci numer do niego ale nie wiem czy to nie za daleko dla Ciebie. nadmienie ze posiada mase czesci bo mial 3 golfy rozebrane (acha calkiem fajne ceny)

-

Murel - Czytacz
• Strona 1 z 1