Witam mam pytanie odnośnie błotników
czy kupowac nowe
czy kupic urzywki ori
wadomo orginał to orginał ale jak wyglda jakość spasowania na jakieś typy intercars
Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
Błotniki
Jak sie bawic to sie bawic 1.8 wyj..... VR6 wstawic 

-

Basior1997 - Members
Podobno niespecjalnie pasują te błotniki, lepiej rozejrzeć się za ori a może nawet uda podebrać się pod kolor.
-

Marian0753 - Badacz tematu
Szwagier do paska b4 kupil nowy, nie ori. Spasowanie srednie, ale gorzej z materialem z jakiego jest zrobiony... Jak zyletka cieniutki...
Ja bym kupil ori uzywany lepiej.
Ja bym kupil ori uzywany lepiej.-

Karol B. - Members
wiecie mam troche stacha kupować ori
chodzi o uczciwośc sprzedawców napisze taki jeden z drugim ze nie bity a tu sie okaze ze tam 2cm szpachli
chodzi o uczciwośc sprzedawców napisze taki jeden z drugim ze nie bity a tu sie okaze ze tam 2cm szpachli

-

Basior1997 - Members
akurat tak sie składa ze na moim terenie to jak kupisz cały nie robiony błotnik to jestes batman albo supermen

-

Basior1997 - Members
Goral1985 napisał(a):Ja kupilem zamienik i ni cholery nie pasuje!!!!!!!! kupuj uzywany oryginal!!!!!!
Popieram kolegę. Kupiłem zamiennik miał być lepszej jakości i dobrze pasować... Dobrej jakości to może on i był, ale spasowąć go to było ciężko. Jak dół był dobrze to u góry znowu japa była i tak pocięty został na dawce dla ori
Jak Ci doły same poszły to są reperaturki.-

marny_mk3 - Badacz tematu
Maciuś napisał(a):Ale jeżeli mi od dołu ruda wita w błotnik to czy taki zamiennik (dawca dla org) będzie miał odpowiednią blachę by trochę czasu pociągnąć
Kolego blacha jak blacha jak dobrze zabezpieczysz to i pociągnie jakiś czas....Akurat osobiście uważam że te marnego są dobrej jakości i przy dobrej konserwacji będą śmigać parę lat
Jak ci bierze ruda od dołu to kup reperaturkę dołu a nie cały zamiennik....Nie sztuką jest trzeć dokładką po asfalcie, sztuką jest to robić wahaczem 

-

wydym1 - Badacz tematu
• Strona 1 z 1