Witam koledzy! a więc czy znacie jakiś sposób zeby skutecznie przytwierdzić blendę w zderzaku? tak zebym mógł tylko ja ją ściągnać wiedząc jak? ponieważ 2 raz ukradziono mi blendy... Pozdrawiam...
P.S. tych złodziei to tylko... Stryczek... a wiem że to pewnie żulionerzy z mojej dzielnicy którzy na placu takie rzeczy spylają potem za jabola... Grr..
Volkswagen Golf - niemiecki samochód klasy kompaktowej, produkowany przez firmę Volkswagen od 1974 roku. Nazwa modelu pochodzi od nazwy prądu morskiego: Golfsztrom.
Wiecie co... wole już zakelić i nie płacić co chwilę za nową blendę... bo ci je...ni złodzieje to to... no brak słów to jest poprostu przykre... a czemu nie wzieli mojej 2 blendY? która jest złamana? poza tym blenda ta była podpisana a raczej wyryte bylo i w tym korytku wyrytym mój numer rej. żeby uprzykrzyć sprzedaż ale przecież nie załozą jej po dobroci spowrotem jak sciągną tylko lepiej wyrzucić albo założyc do siebie... jakby kazdy tak myslal to w tym kraju kazdy od kazdego brałby blendy i tak byśmy sobie drodzy koledzy kradli... prawda? dlatego zrobie jak mówicie i wykorzystam któryś ze sposobów bo nie chcę sie znowu denerwować! Pozdrawiam i dziękuję za odpowiedzi!
Volkswagen Golf - niemiecki samochód klasy kompaktowej, produkowany przez firmę Volkswagen od 1974 roku. Nazwa modelu pochodzi od nazwy prądu morskiego: Golfsztrom.
witam,
równiez dzisiaj zauważyłem brak blendy. Zakupie używana na allegro i przykleję, mam tylko nadzieję, że mi przez to jakiś idiota zderzaka nie wyrwie albo lamp nie potłucze...
Podwójną można zablokować długim drutem (fi 4 albo 4) w koszulce (kolor dowolny), zaplecionym od strony komory silnika. Nie rzuca się w oczy, bo pasuje w szczelinę, ale kradziej zobaczy i odpuści. W razie potrzeby można zdjąć łatwiej, niż przyklejoną.
heh to mi sie potlukla mialem wymieniac ale widze ze lepiej nie bo jak maja ukrasc takie wlansie sa albo kolpaki ostanio z passka ukradli no jak wstalem rano patrze a tu czrne fele hehe zlapac i zatuc nic wiecej