Moderator: Moderator
wczoraj godz. przed 18:00, swiecie, parking przy nowym Polomarkecie - widziany białas mk3 użytkownika Ziko 

-

Robertuss - Members
- Rocznik: 1999
- Silnik: 2.8 AQD
- Paliwo: PB+LPG
- Nadwozie: 5-drzwiowe
Wojtek_W napisał(a):5 lutego w Gdyni na Skwerze Kościuszki.
Nie wiem kto to i strasznie żałuję że nie miałem żadnej kartki i długopisu..
Heh przyłapany zostałem
i pewnie przez nastepne 2 tyg bedzie mozna mnie zobaczyc w tym samym miejscu ![:]](https://www.golf3.pl/images/smilies/cwaniak.gif)
-

Jony - Czytacz
dzisiaj ok godz. 18:00 na Bemowie widziany ciemny golfik WE bądź WX (nie pamiętam)
przyznac się który to !
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
15.02.2009 godz 9 ul.Okopowa 29 ciemny / granatowy/ golfik z klubowa wlepka
przyznac się który to !
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
15.02.2009 godz 9 ul.Okopowa 29 ciemny / granatowy/ golfik z klubowa wlepka
Ostatnio edytowano 15 lut 2009, o 13:51 przez Fasol, łącznie edytowano 1 raz
- Fasol
Niedziela 22 luty ok godziny 16:00. Bordowy golf z projektorami pod kolor. Blachy WZ, a spotkałem go w moim mieście
Miał wlepkę z golfem, z tym że nie jestem pewien czy logo które tam widniało to golf3.pl czy vwgolf.pl 
Miał wlepkę z golfem, z tym że nie jestem pewien czy logo które tam widniało to golf3.pl czy vwgolf.pl 
-

Sistemo - Czytacz
Dziś około godziny 11, w Szczytnie na parkingu przy Biedronce widziany zielony golf GTD z klubową wlepką o numerach NSZ86KX
Na 100% golfik kolegi arcusa
Na 100% golfik kolegi arcusa

-

Mermit87 - Badacz tematu
2 dni temu koło Eltusa w Dzierżoniowie na Dzierżoniowskich tablicach... nisko siedział i jęczał mu strasznie tłumik
Parę dni temu chyba czarny Golfik, mocno przerobiony, bardzo nisko siedział no i alusy takie jakich chyba nigdy nie widziałem... jechał koło Shella na Świdnicę... na Świdnickich tablicach. Jechałem obok niego i gość się patrzył na Mnie.
No i wczoraj w Rynku przy fontannie, przy sklepie motoryzacyjnym.... Golfina na świdnickich tablicach, tłumik latał we wszystkie strony... chyba 4 chłopów w aucie. No i to tyle
Sam nie mam jeszcze naklejki klubowicza, ale postaram się ją niedługo zdobyć.
Parę dni temu chyba czarny Golfik, mocno przerobiony, bardzo nisko siedział no i alusy takie jakich chyba nigdy nie widziałem... jechał koło Shella na Świdnicę... na Świdnickich tablicach. Jechałem obok niego i gość się patrzył na Mnie.
No i wczoraj w Rynku przy fontannie, przy sklepie motoryzacyjnym.... Golfina na świdnickich tablicach, tłumik latał we wszystkie strony... chyba 4 chłopów w aucie. No i to tyle
Sam nie mam jeszcze naklejki klubowicza, ale postaram się ją niedługo zdobyć.
- jarekddz
- Members
- Rocznik: 1995
- Silnik: 2000
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 3-drzwiowe
widzialem czerwonego gofra z naklejka forumowa - Lidzbark Welski krzyzowka pl.Halera -ul.Dzialdowska poszedl ja burza tak sie podjaralem ze widzie naklejke 4uma ze nie zapamietalem rejstracji
ale byla na NDZ
czyt. Nie Do Zaje....... 
ale byla na NDZ
czyt. Nie Do Zaje....... 
-

Kiem - Czytacz