Jakie sa wasze ulubione gry

Moderator: Moderator

. A może ktoś grał w gta 5? jak wrażenia ? 
miło sie przy niej spedza czas misje fajne itd
badz Call of Duty: Ghosts
Modern Warfare 3 uwielbiam FPS
a szczególnie w sieci. Dobra drożyna, head set, dobra taktyka i browarek do tego
co nie zmienia faktu ze czasem zasiądę za kierką przy gran turismo 5. Choć tera napaliłem się na PS4 

to GT pewnie nie zadowoli jego umiejętności że czasami trzeba odpuścić i przy hamować. W tym wypadku to i pewnie Grid będzie kicha dla tych co tak narzekają. Myślę nie od byle powodów GT nazwano symulatorem jazdy. No i ja gram na kierce a to kosmiczna różnica.
nie ukrywajmy ze GT, MGS, tera uncharted to złote kopalnie sony co robią solidne gry pozniej COD itd
bambo napisał(a):Dokładnie Przy GT 5 się nie popisali , tak samo jak przy need for speed shift 2 .Osobiście byłem wręcz rozczarowany tymi tytułami
super sie gra mi osobiście przypasował Forza ale to tylko na Xboxa jest
Taksi napisał(a):Czy GT to sraszna kicha. Nie mnie to oceniać. Jak ktoś nie potrafi grać i pomyka tylko w NFS po 300km/h po łukachto GT pewnie nie zadowoli jego umiejętności że czasami trzeba odpuścić i przy hamować. W tym wypadku to i pewnie Grid będzie kicha dla tych co tak narzekają. Myślę nie od byle powodów GT nazwano symulatorem jazdy. No i ja gram na kierce a to kosmiczna różnica.
[ Dodano: 2014-06-15, 20:23 ]
A co do słuchania kolegów zapytajcie wpierw w co grają że śmią opisywać gry...nawet w nie nie grając. Albo odpalają ja i graja 40minnie ukrywajmy ze GT, MGS, tera uncharted to złote kopalnie sony co robią solidne gry pozniej COD itd
![]()
[ Dodano: 2014-06-15, 20:28 ]bambo napisał(a):Dokładnie Przy GT 5 się nie popisali , tak samo jak przy need for speed shift 2 .Osobiście byłem wręcz rozczarowany tymi tytułami
Co ciebie rozczarowało kolego??? Czego oczekiwałeś od symulatora jazdy??? Miażdżącej grafy??? A może żeby samochody strzelały jak statki kosmiczne??? Czy poprostu sobie nie radziłeś??? I fakt ze zaczynasz trupiastymi furami cię dobijal że wszyscy cię wyprzedzali co wylecialeś z trasy. A może nie potrafiłeś dobrać ogumienia i poustawiać auto żeby jeździło???

BialyUst napisał(a):ktos grał w Forza Horizon
przeszedłem na 97% i grywałem online ale chwilowo nie mam xboxa 
fajna gierka szczególnie na słuchawki "dobre" polecam 
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości