Moderator: Moderator
• Strona 3 z 3 • 1, 2, 3
Żałosny i dwulicowy jesteś koleś!
O PW nawet nie wspominaj bo wychodzisz na kompletnego durnia.
Winni się tłumaczą.
A mi się nawet nie chce uświadamiać pozostałym jaki to potrafisz być kulturalny.
Oficjalnie liżesz a prywatnie dajesz... Nie napisze czego. Zmartwiony?
Ze swojej strony mogę przeprosić forumowiczom którzy aktywnie uczestniczyli w SB.
To też dyskusja na oddzielny temat.
O PW nawet nie wspominaj bo wychodzisz na kompletnego durnia.
Winni się tłumaczą.
A mi się nawet nie chce uświadamiać pozostałym jaki to potrafisz być kulturalny.
Oficjalnie liżesz a prywatnie dajesz... Nie napisze czego. Zmartwiony?
Ze swojej strony mogę przeprosić forumowiczom którzy aktywnie uczestniczyli w SB.
To też dyskusja na oddzielny temat.
-

prekursor - Badacz tematu
Kurde mialo byc zapytanie o SB, a przeradza sie w klotnie...za chwile posypia sie wynagrodzenia jakies
ostatnio wchodzac na forum mozna sie spodziewac jakichs awantur, klotni, pociskow jeden drugiemu...ech, przynajmniej nudno nie jest. Powiedzcie tylko skad taka napieta atmosfera? Kiedy sie tu rejestrowalem bylo zupelnie inaczej.
ostatnio wchodzac na forum mozna sie spodziewac jakichs awantur, klotni, pociskow jeden drugiemu...ech, przynajmniej nudno nie jest. Powiedzcie tylko skad taka napieta atmosfera? Kiedy sie tu rejestrowalem bylo zupelnie inaczej.Zielony Family: moj-golf/zielona-perla-by-grzesiek2507-t58764.html
Moj poprzedni "Europe":
moj-golf/czerwony-golfik-by-grzesiek2507-t46031.html
Moj poprzedni "Europe":
moj-golf/czerwony-golfik-by-grzesiek2507-t46031.html
-

Grzesiek2507 - Members
-

BartheZz_3 - Members
- Rocznik: 95
- Silnik: 1Z
- Paliwo: ON
- Nadwozie: kombi
Widać dzieje sie tu dzieje..... nie wiem tylko czy tak można pisać żeby cenzora nie denerwować.....
[ Dodano: 2013-02-06, 19:39 ]
A to że tu i teraz piszemy to też bedzie ostrzezenie? bo robimy spam? choć w sumie na temat bo temat tego dotyczy? I komu to tzreba przypucować żeby było wszystko git malina....
[ Dodano: 2013-02-06, 19:39 ]
A to że tu i teraz piszemy to też bedzie ostrzezenie? bo robimy spam? choć w sumie na temat bo temat tego dotyczy? I komu to tzreba przypucować żeby było wszystko git malina....

ty zobacz- koles ma skutera, ty zobacz on jedzie tym skuterkiem- no to go ciach! Ogólno krajowa akcja- "widzisz skuterkowca, ciachnij skuterkowa- bezpieczne drogi!"
- ślavek
- Berbeć
-

PiJey88 - Administrator
- Rocznik: 1996
- Silnik: 2.8 VR6 AAA
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 5-drzwiowe