.Także nie wiem gdzie udać się z wizytą celem załatwienia owej sprawy.Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
Wykupienie pojazdu z parkingu policyjnego-jak to wykonać?
Jak w temacie poszukuję porady wskazówek dotyczących wykupienia pojazdu z parkingu policyjnego.(zaznaczam że to nie jest mój pojazd)Stróż który pilnuje placy na którym znajdują się samochody niestety albo nie chciał albo nie potrafił pomóc powiedział tylko tyle że z tego parkingu nikt raczej już samochodu nie odbierze
.Także nie wiem gdzie udać się z wizytą celem załatwienia owej sprawy.
.Także nie wiem gdzie udać się z wizytą celem załatwienia owej sprawy.- Golf Maniak
- Members
- Rocznik: 1997
- Silnik: 1595 AFT
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 3-drzwiowe
Raczej nie napisałeś wszystkiego tzn dlaczego ten pojazd znalazł się na parkingu policyjnym , a to jest najważniejsze 

-

pietrasiak2 - Members
ciebie nieobchodzi dlaczego samochod stoi na parkingu. samochody kupuje sie w pakietach . poprzez licytacje . kazdy samochod musi miec zakonczona sprawe albo przedawniona ( 5lat) .
-

chomik - Fanatyk
- Rocznik: 1995
- Silnik: 2000
chomik napisał(a):ciebie nieobchodzi dlaczego samochod stoi na parkingu. samochody kupuje sie w pakietach . poprzez licytacje . kazdy samochod musi miec zakonczona sprawe albo przedawniona ( 5lat) .
Właśnie nie jeśli jest to pojazd należącym do banku to nic nie zrobisz , te mają swoją sieć , a w szczególności jak jest "młody", jeśli to pojazd należący do osoby fizycznej to już ina bajka.
A wiem bo znajomek odkupowywał takie autka z parkingów tyle , że szło wszystko przez centralę banków , ubezpieczycieli (choć tu się pozmieniało) jak też komendy , czasem budę można było wyrwać za tygodniówkę stróża
ps jeśli znalazło się na parkingu policyjnym to tylko za trzy rzeczy i należy znaleźć tylko przez kogo można je wykupić (najczęściej w mediach nie dowiesz się o wyprzedaży lub licytacji)

-

pietrasiak2 - Members
Więc nie mam bladego pojęcia z jakiego powodu ten pojazd znalazł się na parkingu.Nie jest to nowy samochód wręcz przeciwnie ma już swoje lata-chodzi dokładnie o poloneza tzw "borewicza".Napewno nie jest uszkodzony zdewastowany(stoi przy płocie więc mogłem go w miarę obejrzeć pobierznie).Próbowałem wypytać jak wspomniałem stróża ale niestety albo nie chciał albo nie potrafił nic konkretnego powiedzieć a miałbym wielką satysfakcję z uratowania tego poloneza 

- Golf Maniak
- Members
Jeśli jest na nim numer ewidencyjny lub blacha to zawsze możesz zapytać na najbliższej komendzie, ale jak napisał chomik to prawdopodobnie jest sprawa w toku lub itp , itd inaczej tam by nie stało. A ciecie to nie to co kiedyś , że wiedzieli więcej od komendanta .
PS , jeśli to borewicz to ma napewno powyżej 25 lat możesz zapytać w kontekście że chcesz go odrestaurować wtedy szybko dostaniesz info
PS , jeśli to borewicz to ma napewno powyżej 25 lat możesz zapytać w kontekście że chcesz go odrestaurować wtedy szybko dostaniesz info

-

pietrasiak2 - Members
pietrasiak2 napisał(a): A ciecie to nie to co kiedyś , że wiedzieli więcej od komendanta .
Więc mam już jakiś pkt zaczepiania tzn udam się do tej komendy.A odnośnie borka dokładnie tak jak piszesz chciałbym go odrestaurować miło komponowałby sie z dużym facikiem którego równiez jestem posiadaczem

- Golf Maniak
- Members
• Strona 1 z 1