W co Graja Forumowicze?

Rozmowy bez żadnych ograniczeń. ;)

Moderator: Moderator

Postprzez killah » 6 cze 2011, o 18:49

a mi się rozwaliła karta graficzna 7900 gs i diablo 2 nie może utargać :D :przestraszony:
killah
 

 

Postprzez AdiK__ » 6 cze 2011, o 21:16

killah, świetna, ponadczasowa gra : D
Avatar użytkownika
AdiK__
Members
 
Posty: 1637
Dołączył(a): 19 sty 2011, o 15:49
Lokalizacja: Sokółka
Rocznik: 2003
Silnik: AVF+
Paliwo: ON
Nadwozie: kombi

Postprzez killah » 6 cze 2011, o 22:01

AdiK__ napisał(a):killah, świetna, ponadczasowa gra : D


a jakie wymagania!
killah
 

Postprzez PiJey88 » 7 cze 2011, o 15:11

killah napisał(a): mi się rozwaliła karta graficzna 7900 gs

mam tą samą karte i też mi pada :-P
na szczęście firefox jeszcze na niej działa :ok:
Avatar użytkownika
PiJey88
Administrator
 
Posty: 5010
Dołączył(a): 2 lut 2007, o 09:16
Lokalizacja: Warszawa
Rocznik: 1996
Silnik: 2.8 VR6 AAA
Paliwo: PB
Nadwozie: 5-drzwiowe

Postprzez killah » 7 cze 2011, o 19:13

PiJey88 napisał(a):
killah napisał(a): mi się rozwaliła karta graficzna 7900 gs

mam tą samą karte i też mi pada :-P
na szczęście firefox jeszcze na niej działa :ok:


do mnie już idzie ASUS GF 8800 GTS 512 :P

szału nie ma ale dużo lepsza niż to padło :D

a niedługo upgrade sprzętu:

wstawię phenona am2+ x4 + 4 gb ramu

i będzie można znów śmigać w fajne gry.
killah
 

Postprzez uzbek » 7 cze 2011, o 19:45

killah napisał(a):
PiJey88 napisał(a):
killah napisał(a): mi się rozwaliła karta graficzna 7900 gs

mam tą samą karte i też mi pada :-P
na szczęście firefox jeszcze na niej działa :ok:


do mnie już idzie ASUS GF 8800 GTS 512 :P

szału nie ma ale dużo lepsza niż to padło :D

a niedługo upgrade sprzętu:

wstawię phenona am2+ x4 + 4 gb ramu

i będzie można znów śmigać w fajne gry.


Ja mam u mnie w 2-letnim laptopie Centrino Duo 2x2,0GHz, 4GB ram 1066 i grafikę 9600M GT i powiem ci że pierwsza gra, która mi nie poleciała od tych 2 lat to dopiero Wiedźmin 2, straszne zmuły miał.
Avatar użytkownika
uzbek
Badacz tematu
 
Posty: 353
Dołączył(a): 4 kwi 2011, o 10:40
Lokalizacja: ZMY Barlinek / FG

Postprzez AdiK__ » 7 cze 2011, o 21:04

ja mam karte która zwie się tak nvidia geforce 6200 turbocache i w to co gram mi wystarczy co prawda cs na 60fpsach ale sie gra :D
Avatar użytkownika
AdiK__
Members
 
Posty: 1637
Dołączył(a): 19 sty 2011, o 15:49
Lokalizacja: Sokółka
Rocznik: 2003
Silnik: AVF+
Paliwo: ON
Nadwozie: kombi

Postprzez killah » 7 cze 2011, o 21:50

AdiK__ napisał(a):ja mam karte która zwie się tak nvidia geforce 6200 turbocache i w to co gram mi wystarczy co prawda cs na 60fpsach ale sie gra :D


szału nie ma. ja bym olał taką grę.
killah
 

Postprzez AdiK__ » 7 cze 2011, o 21:59

Już 7 lat tak gram i szczerze nie czuje różnicy między 60 u mnie a 100 gdzieś indziej :hyhy:
Avatar użytkownika
AdiK__
Members
 
Posty: 1637
Dołączył(a): 19 sty 2011, o 15:49
Lokalizacja: Sokółka
Rocznik: 2003
Silnik: AVF+
Paliwo: ON
Nadwozie: kombi

Postprzez killah » 7 cze 2011, o 22:25

różnica jest kolosalna. rozrzut zupełnie inny między 60 a 100 fps
killah
 

Postprzez AdiK__ » 8 cze 2011, o 07:16

Może to dlatego że uczyłem się grać na 60 i gram nadal ; ) kwestia przyzwyczajenia : ) zapraszam na www.fragarena.pl któregoś razu moglibyśmy coś zagrać ;-)
Avatar użytkownika
AdiK__
Members
 
Posty: 1637
Dołączył(a): 19 sty 2011, o 15:49
Lokalizacja: Sokółka
Rocznik: 2003
Silnik: AVF+
Paliwo: ON
Nadwozie: kombi

Postprzez PiJey88 » 8 cze 2011, o 09:47

ja śmigam na Pentiumie 4 3.2Ghz 1Gb ramu i zepsutym GF 7900, Firefox działa a to najlepszy pasożyt czasu :mrgreen: ważne ze winamp też śmiga, nic mi więcej nie trzeba, choć powiem ze pograł bym chętnie w GTA4, ale za słaby sprzęcik mam
Avatar użytkownika
PiJey88
Administrator
 
Posty: 5010
Dołączył(a): 2 lut 2007, o 09:16
Lokalizacja: Warszawa
Rocznik: 1996
Silnik: 2.8 VR6 AAA
Paliwo: PB
Nadwozie: 5-drzwiowe

Poprzednia stronaNastępna strona

- - -



Powrót do Na luzie

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości