Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
Szroty na ślasku
Jak w temacie szukam jakichś namiarów na szroty gdzie będe mógł dostać klape do golfa. Wiem że w jasienicy jest sporo takich budek, może ktoś sie orientuje gdzie jeszcze na śląsku można znaleźć dobrą klape do mk3?
- rs8
- Czytacz
moja biała strzała- moj-golf/biala-strzala-variant-1-9td-t50990.html
Nie dyskutuj z idiotą! Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem...
Nie dyskutuj z idiotą! Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem...
-

mkkay - Members
Firma "Andimex" Andrzej Koziołek
Andrzej Koziołek
41-404 Mysłowice
ul.Chrzanowska 63a
tel. 32 223-62-83 , mieli ostatnio białego golf,myślę, że klapę do niego byś wyrwał w dobrym stanie.
I podaję jeszcze jeden adresik:
F.H.U. ''Miko" Jacek Musiał ul.Katowicka 23 Mysłowice.
Gość ma sklep,części nowe i używki ,wszystkie w dobrym stanie, niektóre wręcz jak nówki
Zadzwoń i zapytaj , napewno coś znajdziesz 
Andrzej Koziołek
41-404 Mysłowice
ul.Chrzanowska 63a
tel. 32 223-62-83 , mieli ostatnio białego golf,myślę, że klapę do niego byś wyrwał w dobrym stanie.
I podaję jeszcze jeden adresik:
F.H.U. ''Miko" Jacek Musiał ul.Katowicka 23 Mysłowice.
Gość ma sklep,części nowe i używki ,wszystkie w dobrym stanie, niektóre wręcz jak nówki
Zadzwoń i zapytaj , napewno coś znajdziesz 
-

bambo - Moderator Globalny
- Rocznik: 98
- Silnik: 1.8 20V AGN
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 3-drzwiowe
Radostowice k. Pszczyny ul. pszczyńska tam jest od groma golfów tylko wszystko co chcesz musisz se sam wyjąć 

-

deusiwo - Members
- Rocznik: 95
- Silnik: ADZ
- Nadwozie: 5-drzwiowe
Żory, Zabrze
nie mam numerów do nich, gdzieś mi sie zapodziały ale pewnie w necie gdzieś znajdziesz. Dzwoń i pytaj, spoko ludzie z którymi da sie dogadać. A ostatnio jak byłem w Żorach to golfów było na mase
nie mam numerów do nich, gdzieś mi sie zapodziały ale pewnie w necie gdzieś znajdziesz. Dzwoń i pytaj, spoko ludzie z którymi da sie dogadać. A ostatnio jak byłem w Żorach to golfów było na mase-

Michu! - Badacz tematu
- Rocznik: 1993
- Silnik: 1.4 ABD
- Paliwo: PB+LPG
rs8 skocz do Radostowic to z Tychów blisko , droga prosta , a Golfów rzeczywiście tam pełno i ceny w miarę przystępne 

-

Mario GT - Forumowy wyjadacz
- Silnik: 1.8 ADZ
Otóż toMario GT napisał(a):rs8 skocz do Radostowic to z Tychów blisko , droga prosta , a Golfów rzeczywiście tam pełno i ceny w miarę przystępne
tam wszędzie są golfy
stety lub niestety.. tylko co do cen to trzeba się targować bo czasami dowalą takie że głowa mała-

deusiwo - Members
- Rocznik: 95
- Silnik: ADZ
- Nadwozie: 5-drzwiowe
• Strona 1 z 1