Moderator: Moderator
• Strona 2 z 3 • 1, 2, 3
mkkay napisał(a):Opik napisał(a):mkkay napisał(a):a do grupy "małolatów" niestety już nie należę choć chciało by sie mieć znowu 18 lat i zero stresów
i ten forumowy dylemat czy mam mówić na Pan czy na Ty
Opik może i jestem starej daty ale czuje sie na 18 a ze z watem to już trudno![]()
![]()
nie popadajmy w paranoje dla mnie nie ma różnicy kto ile ma lat ,grunt żeby była swojska atmosfera
no wiadomo, ale wiesz, inaczej się będziesz zwracał do rówieśników, a inaczej do kogoś, kto gdyby się pospieszył mógłby być Twoim ojcem
przynajmniej mnie tak wychowali, że starszych się szanuje, a z tym na forum różnie bywa 
-

Opik - Members
- Silnik: 2.0
- Paliwo: PB+LPG
- Nadwozie: 3-drzwiowe
Opik napisał(a):mkkay napisał(a):Opik napisał(a):mkkay napisał(a):a do grupy "małolatów" niestety już nie należę choć chciało by sie mieć znowu 18 lat i zero stresów
i ten forumowy dylemat czy mam mówić na Pan czy na Ty
Opik może i jestem starej daty ale czuje sie na 18 a ze z watem to już trudno![]()
![]()
nie popadajmy w paranoje dla mnie nie ma różnicy kto ile ma lat ,grunt żeby była swojska atmosfera
no wiadomo, ale wiesz, inaczej się będziesz zwracał do rówieśników, a inaczej do kogoś, kto gdyby się pospieszył mógłby być Twoim ojcemprzynajmniej mnie tak wychowali, że starszych się szanuje, a z tym na forum różnie bywa
wiesz szanować powinno sie każdego
a to co piszesz to tzw. wychowanie wyniesione z domu a jak sam wiesz z tym bywa różnie
znam osoby co mają po 16 lat a oleju w głowie więcej niż nie jeden 30-40 latek.
moja biała strzała- moj-golf/biala-strzala-variant-1-9td-t50990.html
Nie dyskutuj z idiotą! Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem...
Nie dyskutuj z idiotą! Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem...
-

mkkay - Members
hehe całkiem ciekawy temat,
ciekawie się rozwija
ciekawie się rozwijamoja biała strzała- moj-golf/biala-strzala-variant-1-9td-t50990.html
-

mkkay - Members
ech, ale wy lubicie takie tematy o niczym i sobie pogadac od rzeczy
bez problemu mozna zauwazyc, ze od czasu do czasu wpada tu taki temat o niczym i bije rekordy popularnosci 
bez problemu mozna zauwazyc, ze od czasu do czasu wpada tu taki temat o niczym i bije rekordy popularnosci 
Zielony Family: moj-golf/zielona-perla-by-grzesiek2507-t58764.html
Moj poprzedni "Europe":
moj-golf/czerwony-golfik-by-grzesiek2507-t46031.html
Moj poprzedni "Europe":
moj-golf/czerwony-golfik-by-grzesiek2507-t46031.html
-

Grzesiek2507 - Members
robercik napisał(a):ha ha ha ale mam popularnosc
[ Dodano: 2013-01-09, 23:03 ]
na allegro sprzedaje sie ok,ale tu z gow.....ami sie umaiwa na sprzedaz a on kupuje od innego
To już Twój problem z konkretną osobą, a Ty z góry oceniasz całe forum

-

saszelqq - Members
- Rocznik: 1981
- Silnik: 1.1 GG
- Paliwo: PB+LPG
- Nadwozie: 3-drzwiowe