witam spalilo mi sie dosc drogie radio i mam zamiar teraz sprobowac czegos innego
wszyscy polecaja naviheaven na-5511 i czy warto to kupic
jak to z jakoscia dzwieku itp?
jakies opinie? ktos to musi miec bo na allegro jest istne szalenstwo z tym radiem
Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
Kolego odpuść... po pół roku przy naciśnięciu któregoś z klawisza całe radio będzie trzeszczeć. port usb wyrobi się i będziesz musiał wpinać odpowiednio pod kątem pendrive by działało - o ile jeszcze port będzie działać albo pendrive. Kiedyś miałem radio pro2 i 4x 45W i radio zabiło mi 2 pendrive. Primo 2 to moc które te radio praktycznie nie ma. Szkoda pieniążków naprawdę radzę odpuścić i np kupić co seryjnego do vw np beta 4 które mając nawet te 15lat nadal działa nie tak jak chiński szrot. Posiadam beta4 oraz seryjne głośniki i gra to przyjemnie. Jak zechcesz posłuchać muzyki z karty pamięci polecam transmiter FM. U mnie pracuje beta 4 oraz seryjne głośniki w tylnych drzwiach i mała tuba 290W w bagażniku i spokojnie daje rade.
MK3
"I'd rather lose by a mile because i built my own car,
than win by a inch because someone else built it for me.
Your car is your story. Don't let someone else write the book."
"I'd rather lose by a mile because i built my own car,
than win by a inch because someone else built it for me.
Your car is your story. Don't let someone else write the book."
-

Thorsten - Moderator Globalny
- Rocznik: 1996
- Silnik: 1.6 AEE
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 5-drzwiowe
-

przemo87 - Badacz tematu
To radio to naprawde szajs. Miałem je i wykończyło mi akumulator, a było podłączone pod zapłon. Dodatkowo po miesiącu przestaje reagować na przyciskanie przycisków. Jakość dźwięku też pozostawia wiele do życzenia.
Moge ci polecić radio Pioneer MVH 150UI
Moge ci polecić radio Pioneer MVH 150UI
- Kacper Zych
- Czytacz
Re: radio NAVIHEAVEN NA-5511
terrabith12345 napisał(a):witam spalilo mi sie dosc drogie radio i mam zamiar teraz sprobowac czegos innego
wszyscy polecaja naviheaven na-5511 i czy warto to kupic
jak to z jakoscia dzwieku itp?
jakies opinie? ktos to musi miec bo na allegro jest istne szalenstwo z tym radiem
ty już miałeś kilka razy odpowiedziane chłopie na temat innego radia też china a ty się pytasz czy to będzie wporządku .
Czy jest sens wydawać na szajs 100 zł jak lepiej dołożyć kupić sobie jakiegoś pionnerka lub kenwooda ?
Mi się wydaje że będzie lepiej .
To radio co ty podajesz do niczego się nie nadaje ...
W temacie wszystko chyba jasne więc zamykam .

-

Gesiu_15 - Moderator Globalny
- Rocznik: 1994
- Silnik: 2.0 2E GTI
- Paliwo: PB+LPG
- Nadwozie: 3-drzwiowe
• Strona 1 z 1