Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
Przewoz osob
koledzy chce zalożyc firme przewozową osob,od czego zacząc jak wejśc na rynek może sami zaczynalisci albo macie znajomego co ma wlasną firmę.
-

kamilkol20 - Czytacz
no dobra a jak zakupie i z tego nic, chodzi mi jak najlpepiej wejsc na rynek bo sami dobrze wiemy ze tego typu przewozow jest duzo 

-

kamilkol20 - Czytacz
Wiesz co, kompletnie się na tym nie znam, a swoją przyszłość maluję w zupełnie innym kierunku, jednak myślę, że jak chciałbyś "zaistnieć na rynku" powinieneś dać coś ekstra. Nie wiem, na przykład niska, konkurencyjna cena przejazdów, komfortowe przewozy, dojazdy do miejsc, które nie są odwiedzane przez inne linie. "Pogoogluj" trochę, na bank coś znajdziesz. 

-

PrzemkoXVI - Members
kamilkol20 napisał(a):no dobra a jak zakupie i z tego nic, chodzi mi jak najlpepiej wejsc na rynek bo sami dobrze wiemy ze tego typu przewozow jest duzo
a jak chcesz zaczac bez podstawowej rzeczy jaka jest samochod ?
Moze zacznijmy od tego czy masz papiery potrzebne do otworzenia takiej działalnosci ?
Czyli podstawa: Prawo jazdy + kurs na przewoz osob + licencja
-

K@mil - POMOCNIK

K@mil napisał(a):kamilkol20 napisał(a):no dobra a jak zakupie i z tego nic, chodzi mi jak najlpepiej wejsc na rynek bo sami dobrze wiemy ze tego typu przewozow jest duzo
a jak chcesz zaczac bez podstawowej rzeczy jaka jest samochod ?
Moze zacznijmy od tego czy masz papiery potrzebne do otworzenia takiej działalnosci ?
Czyli podstawa: Prawo jazdy + kurs na przewoz osob + licencja
kolego prawko i to reszte mam to jest raczej podctawa
-

kamilkol20 - Czytacz
• Strona 1 z 1