Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
przesyłka kurierska
nie wiedziałem gdzie napisać więc piszę tutaj, czy wie ktoś ile by kosztowała przesyłka kurierska wnętrza do golfa ze Śląska do Suwałk 

- djmax166
- Berbeć
Zalezy ile wazy i ile miejsca zajmuje, poza tym jesli nie masz z nimi umowy to beda chcieli wiecej za przesylke, wysylajac kola R14 zaplacilem kolo 100PLN za wysylke, waga nie pamietam ile.
R.I.P Mystic B. [*]
-

BartheZz_3 - Members
- Rocznik: 95
- Silnik: 1Z
- Paliwo: ON
- Nadwozie: kombi
Ja wysyłałem silnik z forda explorera wraz z skrzynią waga silnika ponad 120kg i waga skrzyni około 80 kg. Za wysyłkę zapłaciłem ponad 400 zł w UPS. Oczywiście wszystko musi znajdować się na palecie euro. Inaczej kurier nie zabierze. A koła tez wysyłałem to z tego co pamiętam taniej wyszła wysyłka kazdego koła osobno zamiast wszystkich razem hehe 

VW Golf Mk1 VR6
-

patrolfak - Members
najtaniej wychodzi pocztą, a jak jest ponad gabarytowy wymiar paczki i nie mieści sie do np. busa to możesz zamówić przesyłkę niestandardową i przyślą nawet tira, ja nigdy nie wysyłam żadnymi kurierami tylko pocztą ,
no ale cały środek to tanio nie wyjdzie gdziekolwiek byś nie wysyłał, może bardziej opłaca sie znaleźć kogoś kto pojedzie z tobą?
no ale cały środek to tanio nie wyjdzie gdziekolwiek byś nie wysyłał, może bardziej opłaca sie znaleźć kogoś kto pojedzie z tobą?
moja biała strzała- moj-golf/biala-strzala-variant-1-9td-t50990.html
Nie dyskutuj z idiotą! Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem...
Nie dyskutuj z idiotą! Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem...
-

mkkay - Members
• Strona 1 z 1