Moderator: Moderator
• Strona 1 z 2 • 1, 2
no tak. wrzucajcie to gdzie tylko sie da. jak zablokuja na euro to moze rzad cos z tym zrobi bo ponad polowa ceny paliwa to podatki
- kopergolf3
- Berbeć
kopergolf3 napisał(a):jak zablokuja na euro
a kogo Ty wtedy oderwiesz od tv i wyślesz na drogę

był MÓJ DRAGOONGREEN jest Borówka VARIANT
-

thomasg - Gaduła
Na takie podejście... brak mi słów
nie piszemy CAPS-em
!
nie piszemy CAPS-em
!Ostatnio edytowano 14 mar 2012, o 01:54 przez kopergolf3, łącznie edytowano 1 raz
- kopergolf3
- Berbeć
To nie musi być w trakcie meczu bo wtedy co poblokujesz? chodzi o dzień w którym ludzie będą musieli dojechać na stadion i do miast gdzie meczyk będzie 

Już niedługo!!!
- tomczibrzoza
- Czytacz
strzeliniasty napisał(a):juz raz blokowali A4 i co to dalo??
Od wtedy u mnie na stacji paliwo staniało o pare groszy i stoi tak do dzis
Ale........ co to za oszczednosc. Nawet jak sie wali 40 km dziennie to ile na miesiac zaoszczedze ? 7-8 zł ? - tego nie można liczyc, bo wydam wiecej i w innym miejscu.. (np lekarz)
[ Dodano: 2012-03-13, 13:04 ]
Ja mysle że to nic nie da.... Bo to ich kasa jest.....
A jesli juz to 5groszy.... - ale co to jest ...
Aby coś tam odczuc musiało by o 50 groszy spaść. A o tyle to nie ma mowy bo rząd pod mostem by sie znalazł przy takiej cenie paliwa

Mój golfik
-

slawek5t - Members
kopergolf3 napisał(a):NA TAKIE PODEJSCIE... BRAK MI SŁÓW
taka prawda, każdy liczy ze pojedzie sąsiad i dlatego o n nie musi . Druga sprawa jak byś mi zaproponował że w dniu tym i tym będzie NAS 500 i wyjeżdzamy na ulicę , stawiamy auto na skrzyżowaniu i protestujemy to jadę . Ale protest typu 'ślimaczy przejazd' z Gliwic do Katowic i z powrotem gdzie spalisz ładne kilka jak nie kilkanaście litrów ( zależnie od motoru ) śmierdzi mi organizującym go lobbystą , bo nalać musisz - żeby sie pojawić
Branża RTV odnotowuje kilkukrotnie wyższe zyski w ciagu ostatnich kilku miesięcy na samych tv - jako powód podają włąśnie EURO , wyobrażam sobie jak ludzie podnoszą dupska od nowego tv czy to zakupionego za gotówkę czy na raty i jadą oczywiście uprzednio w tym celu tankując protestować .

był MÓJ DRAGOONGREEN jest Borówka VARIANT
-

thomasg - Gaduła
Protest polegający na wypalaniu wachy.. Jak będę chciał pojeździć wolno po mieście to i tak to zrobię..
Rozumiem gdyby cała polska np przestała tankować paliwo.. Taki protest i tak nabije kabze w kieszeń koncernom paliwowym.
Ale rozumiem przesłanie , cel tej akcji.. Tyle że forma jest bez sensu.
Koncerny paliwowe powinny opuścić marże .. ale tego nie zrobią bo grubo się na tym wzbogacają.. poza tym gdyby amerykance tak wszedzie się nie pchali to bysmy mieli dalej rok 97 i benzynkę po 1.87zl/l
Rozumiem gdyby cała polska np przestała tankować paliwo.. Taki protest i tak nabije kabze w kieszeń koncernom paliwowym.
Ale rozumiem przesłanie , cel tej akcji.. Tyle że forma jest bez sensu.
Koncerny paliwowe powinny opuścić marże .. ale tego nie zrobią bo grubo się na tym wzbogacają.. poza tym gdyby amerykance tak wszedzie się nie pchali to bysmy mieli dalej rok 97 i benzynkę po 1.87zl/l
-

Paweu - Members
- Rocznik: 1111
- Silnik: 0.8
- Paliwo: CNG
- Nadwozie: cabrio