proszę o wycenę

Rozmowy bez żadnych ograniczeń. ;)

Moderator: Moderator

proszę o wycenę

Postprzez IntruZZ » 13 cze 2013, o 19:54

Panowie jako , że ja nie mam zdolności manualnych więc kostkę w stacyjce musiał mi zmienić mechanik , rzekomo jest przy tym trochę zabawy.... mam jakieś dziwne wrażenie , że on ze mnie zdziera kasę...

Koszt kostki - 10 zł

Wymiana - 50 zł

Czy to racjonalna cena ???
Avatar użytkownika
IntruZZ
Czytacz
 
Posty: 143
Dołączył(a): 13 maja 2013, o 20:22
Lokalizacja: Sokołów Podlaski WSK

proszę o wycenę

 

Postprzez saszelqq » 13 cze 2013, o 20:12

Straszne koszta po prostu :lol: Za darmo nikt nie robi :hyhy:
Avatar użytkownika
saszelqq
Members
 
Posty: 2458
Dołączył(a): 28 lut 2012, o 00:09
Lokalizacja: Białystok
Rocznik: 1981
Silnik: 1.1 GG
Paliwo: PB+LPG
Nadwozie: 3-drzwiowe

Postprzez hellaflush » 13 cze 2013, o 20:16

Ja dzisiaj kumplowi wymieniałem za free ale 50zł to akurat jak za taką wymianę :P
Avatar użytkownika
hellaflush
Gaduła
 
Posty: 802
Dołączył(a): 10 maja 2012, o 17:02
Lokalizacja: 71

Postprzez IntruZZ » 13 cze 2013, o 20:20

kurna ludzie pytam normalnie :P bo ja się na tym nie znam... wyremontował mi silnik w miesiąc i wziął 700 zł za samą naprawę gdzie moj sasiad miał w passsacie b5fl wyremontowany silnik w 4 dni gdzie robocizna kosztowała 460 zł
i co mi z takiej naprawy jak mi czasami przerywa auto xD i do wqymiany jeszcze krok i sonda... ;) i podobno ma nie gasnąć , ma odpalać od razu na równe obroty i przerywać bo niby zapłon jest ok palce kopułki itp
Avatar użytkownika
IntruZZ
Czytacz
 
Posty: 143
Dołączył(a): 13 maja 2013, o 20:22
Lokalizacja: Sokołów Podlaski WSK

Postprzez Radi » 14 cze 2013, o 09:22

Na poważnie to bardzo dobra cena głupia kosteczka a sporo przy tym roboty bo całą kolumne trzeba wyciągnąć a 10 zł za kostke niewiem skąd on bierze takie ceny u mnie w sklepie najtańsza 18 zł
Avatar użytkownika
Radi
Members
 
Posty: 2831
Dołączył(a): 16 lut 2009, o 12:15
Lokalizacja: GKA
Rocznik: 93
Silnik: 2.8 AAA
Paliwo: PB
Nadwozie: 5-drzwiowe

Postprzez IntruZZ » 14 cze 2013, o 15:26

bierze cen stąd , że kupuje od hurtowni ;) bo ma swój sklep z cześciami
Avatar użytkownika
IntruZZ
Czytacz
 
Posty: 143
Dołączył(a): 13 maja 2013, o 20:22
Lokalizacja: Sokołów Podlaski WSK





Powrót do Na luzie

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości