Moderator: Moderator
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Pokaż swój warsztat
Witam jestem nowy na forum i mam prawie 18 lat niedługo kupie golfa 3 od taty (albo dostane:) ) i będę go przerabiał na lepsze. A wracając do tematu, wpadłem na pomysł żebyście tutaj wstawiali zdjęcia swoich garaży/miejsc gdzie modzicie przy swoich autkach. Mi by to pomogło w odnawianiu garażu taty a może w czymś pomoże innym użytkownikom. Ja fotki wrzucę chyba jutro. Jak wam się temat nie podoba to do kosza płakać nie będę ale było by mi miło jak by się rozwinął. Co wy na to ?
-

Prixpl - Czytacz
hahahaha jutro zejdę do garażu i zrobię fotkę tego bajzlu,wstyd się przyznać ale po kilkugodzinnej pracy w garażu wszystkie narzędzia leżą na kupie i 2 dni sprzątania mam + kilkanaście puszek po piwie

Mój Panzerwagon moj-golf/butelkowy-mkiii-zybiego-t40942.html
-

zybi - Badacz tematu
- Rocznik: 1995
- Silnik: 2000
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 3-drzwiowe
Paweu_mk3 napisał(a):Prixpl, niezła gratka dla potencjalnego złodzieja.gratuluje tematu.
hmmm Pawel tak samo zakladanie tematu o swoim golfie moze byc zacheta dla zlodzieja
jak bede mial chwilke to zrobie fotke

Aktualnie posiadam golfa III 1.9 TD umierajacego na ruda ospe i to >>> pozostale/chrysler-voyager-jaszczur-t77315.html a miałem tez audi 80 b4, byl tez golf III 1.8 GT i golf III kombi i vento.
-

trojeczkaGT - Members
- Rocznik: 1995
- Silnik: 2000
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 3-drzwiowe
trojeczkaGT napisał(a):Paweu_mk3 napisał/a:
Prixpl, niezła gratka dla potencjalnego złodzieja.gratuluje tematu.
hmmm Pawel tak samo zakladanie tematu o swoim golfie moze byc zacheta dla zlodzieja
By obejrzeć auto należy się najpierw zalogować na forum.. A dział 'Na Luzie' jest dostępny bez logowania.
No ale jak to mówią... ' rupta co kceta'

-

Paweu - Members
- Rocznik: 1111
- Silnik: 0.8
- Paliwo: CNG
- Nadwozie: cabrio
No sam mam powód żeby posprzątać tacie w garażu:P jutro kończę więc chyba fotki będą.
Przecież nie każe ci robić zdjęć z zewnątrz i pisać na jakiej to ulicy.
a ile to zarejstrować a potem zalogować się na forum i przejść do działu. 3 minuty czy mniej ?
Paweu_mk3 napisał(a):Prixpl, niezła gratka dla potencjalnego złodzieja.gratuluje tematu.
Przecież nie każe ci robić zdjęć z zewnątrz i pisać na jakiej to ulicy.
By obejrzeć auto należy się najpierw zalogować na forum.. A dział 'Na Luzie' jest dostępny bez logowania.
No ale jak to mówią... ' rupta co kceta'
a ile to zarejstrować a potem zalogować się na forum i przejść do działu. 3 minuty czy mniej ?
-

Prixpl - Czytacz