Moderator: Moderator
piotr2, tym wozem co masz to 200 z lekkim sie myka mysle ze przsynjamniej te 20km/h jeszcze bys poszedl zalezy w jakim satnie masz ten woz hehe K@mil, a co do zamkniecia licznika to seryjnie w golfach nie jest to raczej mozliwe sa wyskalowane z dosc duza rezerwa (przewaznie 40km/h wiecej) chyba ze ktos ma vr6 turbo i ma tylko 240 na liczniku wtedy mozna go zamknac no i moze jeszcze dalej hehe 

-

Imper - Members
ja dawałem 186 na ekspresówce cieszyn-bielsko może by i poszedł z górki więcej ale te moje zimówki to niezaciekawe są i wolałem nie ryzykować
Mój GTI 2.0 16V ABF
moj-golf/moj-nowy-nabytek-gti-16v-t6311.html
moj-golf/moj-nowy-nabytek-gti-16v-t6311.html
-

czepi - Members
hehe czym lepsze i wieksze auto tym mniej odczuwasz predkosc:P...ja golfem przy 150 juz sie poce bo nie jade po autostradzie ale np peugotem 406 ojca jade 185 trzymajac palcem kierownice hehe
VW GOLF MK3 by STINGER
VW GOLF MK3 by STINGER
-

stingeros - Members
Kryst88 napisał(a):stingeros :
zgodze sie z toba, ale podejrzewam ze swoim golfikiem posicnolbys wiecej bez problemu, i nie ma co sie pocicpzdr
hehe no pewnie tak...jechalem juz 180 np...tyle ze wiesz 150km/h na zwyklej drodze z malego miasta do malego to strach sie bac:D
VW GOLF MK3 by STINGER
VW GOLF MK3 by STINGER
-

stingeros - Members
zalezy hehe od jakosci drogi bo czasmi przy 160 czulem ze plywam po asfalcie hehe pelne skupienie i oczywiscie kiera w dwuch rekach no ale jak sie scigac to do samego konca... uwielbiam adrenaline za kierownica oczywiscie wysztko w swoich granicach no i jak juz umrzec to nie narazajac innych 

-

Imper - Members
nie ma bata ja sie nie scigam na drodze publicznej
... a jadac 160km/h jak mozna nie narazac innych?;/...a co jak z podporzadkowanej wyjedzie ci rowerzysta hehe...w sumie jego wina ale jakbys jechal 60 to wszyscy byliby cali:)
VW GOLF MK3 by STINGER
VW GOLF MK3 by STINGER
-

stingeros - Members