Moderator: Moderator
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Peka spachel...
Witam. Chodzi o to ze w poprzedni poniedzialek zaprowadzilem golfa do lakiernika zeby mi zrobil klape na cwierc gladko, tzn zaspawana wycieraczka, znaczek i wspawana listwa. I w poprzedni poniedzialek go odebralem i bylo wszystko ok, super efekt wyszedl jak dla mnie. Ale dzis (czyli po tygodniu) zauwazylem jak w czterech miejscach zaczol mi pekac spachel... Trzy pekniecia nie sa takie powazne ale jakies sa... Ale czwarte jest duze! Ma ok 5-6cm i wchodzi w to pekniecie paznokiec... To pekniecie jest w tym miejscu gdzie by byl znaczek irginalnie... I teraz pytanie: co ja moge w tej sytuacji zrobic ? Jak do niego pojade to zrobi mi to ? Prosze o wasza odp! Z gory bardzo dziekuje za wasza pomoc w tej sytuacji 

- Robcio664
- Czytacz
Zaczekaj...juz odpalam swoją magiczna kule
Poczekaj, poczekaj, patrze w przyszlosc...nadciagaja zmiany w Twoim zyciu...bedziesz
na swojego blacharza...szpachla bedzie pekac koszmarnie...no nic...tyle z przepowiadania przyszlosci...oczywiscie 50zł za seans sie nalezy (nr konta na pw
).
A teraz powaznie, zalozyles temat na forum i poszukujesz wrozki ktora powie czy blacharz Ci to poprawi? Skad my mamy wiedziec jakim jest czlowiekiem? Odwalil fuszerke, zamiast wyspawac wytloczenia na znaczek i reszte, to zakitowal wszystko szpachla i masz teraz efekty. Co mozesz zrobic? Ogolnie to przyjac do swiadomosci, ze wszystko Ci popeka w tamtym miejscu i albo z tym zyc, albo zwalac wszystko i zrobic to profi. Najpier jedz do lakiernika i pokaz mu jego arcydzielo...tymbardziej, ze masz to dopiero kilka dni
Poczekaj, poczekaj, patrze w przyszlosc...nadciagaja zmiany w Twoim zyciu...bedziesz
na swojego blacharza...szpachla bedzie pekac koszmarnie...no nic...tyle z przepowiadania przyszlosci...oczywiscie 50zł za seans sie nalezy (nr konta na pw
).
A teraz powaznie, zalozyles temat na forum i poszukujesz wrozki ktora powie czy blacharz Ci to poprawi? Skad my mamy wiedziec jakim jest czlowiekiem? Odwalil fuszerke, zamiast wyspawac wytloczenia na znaczek i reszte, to zakitowal wszystko szpachla i masz teraz efekty. Co mozesz zrobic? Ogolnie to przyjac do swiadomosci, ze wszystko Ci popeka w tamtym miejscu i albo z tym zyc, albo zwalac wszystko i zrobic to profi. Najpier jedz do lakiernika i pokaz mu jego arcydzielo...tymbardziej, ze masz to dopiero kilka dni

Zielony Family: moj-golf/zielona-perla-by-grzesiek2507-t58764.html
Moj poprzedni "Europe":
moj-golf/czerwony-golfik-by-grzesiek2507-t46031.html
Moj poprzedni "Europe":
-

Grzesiek2507 - Members
jedź (najlepiej z jakimiś kolegami-byczkami) w sprawie reklamacji. Tylko nie przepraszamżeżyję, pan zobaczy że pęka, ja nie chciałem, tylko z ryjem od progu tak żeby wiedział co się szykuje... i niech oddaje kasę za "naprawę", bo plasteliną to się bawiliśmy w dzieciństwie, a nie teraz przy dłubaniu w samochodzie..
no i tak to jest jak się idzie na łatwiznę i kituje wszystko, zamiast wyspawać wszystko idealnie i użyć kilku gramów szpachli dla wykończenia...
no i tak to jest jak się idzie na łatwiznę i kituje wszystko, zamiast wyspawać wszystko idealnie i użyć kilku gramów szpachli dla wykończenia...
-

Opik - Members
- Silnik: 2.0
- Paliwo: PB+LPG
- Nadwozie: 3-drzwiowe
Opik napisał(a):jedź (najlepiej z jakimiś kolegami-byczkami) w sprawie reklamacji. Tylko nie przepraszamżeżyję, pan zobaczy że pęka, ja nie chciałem, tylko z ryjem od progu tak żeby wiedział co się szykuje...
Tak... Najlepiej od razu spalić gościowi zakład
Robcio664 napisał(a):co ja moge w tej sytuacji zrobic ? Jak do niego pojade to zrobi mi to ?
Jedź na reklamację. Inne opcji nie ma.
Robcio664 napisał(a):cwierc gladko
Chyba na pół gładko.
-

Paweu - Members
- Rocznik: 1111
- Silnik: 0.8
- Paliwo: CNG
- Nadwozie: cabrio
- Robcio664
- Czytacz
kolego jak chcesz żeby ci porawił .to załatw sprawe spokojnie .była za gruba warstwa.szpachlu i nie zdożyła wyschnąć 

Mój GOLF moj-golf/joker-1-9-tdi-t61143.html
-

hanawald - Members
- Rocznik: 97
- Silnik: 1.9 tdi
- Paliwo: ON
- Nadwozie: 5-drzwiowe
Paweu_mk3 napisał(a):Opik napisał(a):jedź (najlepiej z jakimiś kolegami-byczkami) w sprawie reklamacji. Tylko nie przepraszamżeżyję, pan zobaczy że pęka, ja nie chciałem, tylko z ryjem od progu tak żeby wiedział co się szykuje...
Tak... Najlepiej od razu spalić gościowi zakład![]()
to jak nie uzna reklamacji

-

Opik - Members
- Silnik: 2.0
- Paliwo: PB+LPG
- Nadwozie: 3-drzwiowe
Witam. przed chwila bylem u niego, powiewdzial ze wiedzial predzej czy pozniej to peknie tylko nie wiedzial ze tak szybko, i zebym sie niczym nie przejmowal tylko zebym poczekal ze dwa, trzy miesiace i to co peknie to peknie i mi w tedy to zrobi, i ze za nic nie bede placil.
- Robcio664
- Czytacz
Robcio664 napisał(a):Witam. przed chwila bylem u niego, powiewdzial ze wiedzial predzej czy pozniej to peknie tylko nie wiedzial ze tak szybko, i zebym sie niczym nie przejmowal tylko zebym poczekal ze dwa, trzy miesiace i to co peknie to peknie i mi w tedy to zrobi, i ze za nic nie bede placil.
To się uśmiałem.

-

Paweu - Members
No cudowne wytlumaczenie
ogolnie to strach mu prowadzic auto na robote progow....odpali betoniarke, namiesza kitu i zalepi wszystko co sie da nie uzywajac spawarki 
ogolnie to strach mu prowadzic auto na robote progow....odpali betoniarke, namiesza kitu i zalepi wszystko co sie da nie uzywajac spawarki 
Zielony Family: moj-golf/zielona-perla-by-grzesiek2507-t58764.html
Moj poprzedni "Europe":
Moj poprzedni "Europe":
-

Grzesiek2507 - Members
Grzesiek2507 napisał(a):ogolnie to strach mu prowadzic auto na robote progow....odpali betoniarke, namiesza kitu i zalepi wszystko co sie da nie uzywajac spawarki
No jedni powierzają sprawy blacharskie - blacharzowi. Innym wystarczy wykwalifikowany członek ekipy remontowo-budowlanej .

-

Paweu - Members