Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
Pasja ma łączyć
Witam mam takie pytanie panowie długie rozmowy na tym przegadałem co myślicie o tym "Pasja ma łączyć czy dzielić?". Moim zdaniem łączyć nie ważne czy to opel,honda,bmw czy vw powiedzcie co myślicie o tym jakie mieliście może przypadki opinie? Z którymi się spotkaliście? Pasja ma łączyć czy dzielić?
- x911x
- Czytacz
Re: PASJA MA ŁACZYĆ
Zdania są zawsze jednakowe że ma łączyć , ale jak przychodzi co do czego to każde kluby mają każde w dupie i wychodzi z tego brak tolerancji
zalezy od ludzi , ja osobiscie toleruje wszystkie marki albo raczej samochody każdej marki ale dobrze zrobione , nie cygańmy się jak ktoś ma wies lanosa to nie jest dla mnie pasjonatem tylko ślepym tjuningowcem który myśli że allegro to strefa tunningu ..
zalezy od ludzi , ja osobiscie toleruje wszystkie marki albo raczej samochody każdej marki ale dobrze zrobione , nie cygańmy się jak ktoś ma wies lanosa to nie jest dla mnie pasjonatem tylko ślepym tjuningowcem który myśli że allegro to strefa tunningu ..-

GolfiarzJR - Administrator
- Rocznik: 1984
- Silnik: 2.5
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 3-drzwiowe
• Strona 1 z 1