http://www.youtube.com/watch?v=Z5NTVAfl5oM Dokladniej chodzi mi o ta "gabke", z ktorej leci ciagle piana.Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
Myjnia
Witam, napewno kazdy z Was slyszał o myjniach bezdotykowych/samoobslugowyach. Ja sam na wlasnie takiej myje samochod gdyz mieszkam w kamiennicy i jezdzenie za kazdym razem do rodziny na wies aby umyc auto byloby uciazliwe i tu nasuwa sie moje pytanie... Czy w Krakowie sa myjnie takie jak na filmiku
http://www.youtube.com/watch?v=Z5NTVAfl5oM Dokladniej chodzi mi o ta "gabke", z ktorej leci ciagle piana.
http://www.youtube.com/watch?v=Z5NTVAfl5oM Dokladniej chodzi mi o ta "gabke", z ktorej leci ciagle piana.VW Jest Bogiem, Predkosc nalogiem, Turbo zabawa a rozwaga podstawa...
-

rav7 - Badacz tematu
Daruj sobie, za dużo u nas buractwa które nie rozumie napisu na myjni: "proszę nie myć szczotką kół".
Wjeżdżasz po takim i masz szczotkę w piachu i kamykach, wyjeżdżasz z samymi rysami.
Chcesz mieć czyste auto bez rysowania? Polej auto z góry pianą która z tego leci i swoją gąbką przeleć całość. Wiesz przynajmniej że myjesz czystą gąbką a nie piachem.
Wjeżdżasz po takim i masz szczotkę w piachu i kamykach, wyjeżdżasz z samymi rysami.
Chcesz mieć czyste auto bez rysowania? Polej auto z góry pianą która z tego leci i swoją gąbką przeleć całość. Wiesz przynajmniej że myjesz czystą gąbką a nie piachem.
Stowarzyszenie Miłośników Kabrioletów
- Ferguss
- Czytacz
No wlasnie myje dokladnie jak napisales tylku juz 3 razy zostawilem na myjce gabke
hehe Po splukiwaniu poprostu wsiadalem i zapominalem ze lezy gdzies na boku.
hehe Po splukiwaniu poprostu wsiadalem i zapominalem ze lezy gdzies na boku.VW Jest Bogiem, Predkosc nalogiem, Turbo zabawa a rozwaga podstawa...
-

rav7 - Badacz tematu
No to nie wiem, kup w hurtowni 20 gąbek po kilka zł
Lepiej stracić taką gąbkę niż wydać kasę na polerkę
Inna opcja... w czym trzymasz gąbkę? W woreczku jakimś? To kładź ten worek na kierownicy lub fotelu, jak wsiądziesz to Ci się przypomni.
Ja korzystam z klucza na myjni na którym mam nabite ileś zł i aby go nie zapomnieć to kładę pokrowiec od niego na zegarach. Jak wsiadam do auta to widzę pokrowiec i wiem że muszę coś do niego włożyć
Lepiej stracić taką gąbkę niż wydać kasę na polerkę
Inna opcja... w czym trzymasz gąbkę? W woreczku jakimś? To kładź ten worek na kierownicy lub fotelu, jak wsiądziesz to Ci się przypomni.
Ja korzystam z klucza na myjni na którym mam nabite ileś zł i aby go nie zapomnieć to kładę pokrowiec od niego na zegarach. Jak wsiadam do auta to widzę pokrowiec i wiem że muszę coś do niego włożyć

Stowarzyszenie Miłośników Kabrioletów
- Ferguss
- Czytacz
ja na szczęście myjnie mam pod domem;p wąż ogrody domek jednorodzinny i te sprawy;p
moj-golf/moj-ukochany-golf-3-prosto-od-emiczki-t41103.html -Ma była miłość 

-

Emiczka - VIP
- Rocznik: 2003
- Silnik: 1.6 passat B5fl
- Paliwo: PB
- Nadwozie: kombi
• Strona 1 z 1