Moderator: Moderator
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Za 100zł trafić do rejestru dłużników to dla mniej jest głupotą, bo żeby nie spłacić 100zł to rozumię kogoś kto niema co jeść i ma ciężką sytuacje w domu
Wszystko o moim golfie --->
Mój samochód ma 160 lat i zaraz mu się urwie zawieszenie ale driftuje nim jak

-

Czesio207 - Gaduła
Czesio207 napisał(a):Za 100zł trafić do rejestru dłużników to dla mniej jest głupotą, bo żeby nie spłacić 100zł to rozumię kogoś kto niema co jeść i ma ciężką sytuacje w domu
Obecnie za mniejszą kwotę można się dostać do rejestru dłużników...
Co do mojego pytania :
A czy przypadkiem za takie nieuregulowane mandaty i tego typu pierdoły nie trafia się teraz do rejestru dłużników ? Tak tylko z ciekawości pytam.
Odpowiem sobie sam iż znalazłem info że za niezapłacony mandat można trafić do krajowego rejestru dłużników.

-

Paweu - Members
- Rocznik: 1111
- Silnik: 0.8
- Paliwo: CNG
- Nadwozie: cabrio
Paweu_mk3, ja nie zaprzeczam tobie że za 100zł nie idzie trafić do rejestru tylko że to jest własna głupota żeby za taką kwotę się tam dostać 

Wszystko o moim golfie --->

-

Czesio207 - Gaduła
potwierdzam teraz nawet za mandat z skm mozna trafic do rejestru dluznikow
do matki przyszlo ostatnio pismo za jakas niedoplate z gazowni niewiele kolo 10 zl bo jakies stawki sie pozmienialy i bylo napisane ze trafito to do rejestru dluznikow niby banalna kwota a jednak
do matki przyszlo ostatnio pismo za jakas niedoplate z gazowni niewiele kolo 10 zl bo jakies stawki sie pozmienialy i bylo napisane ze trafito to do rejestru dluznikow niby banalna kwota a jednak
to nie jest zwykłe 1,4 zawsze to powtarzałem 

-

danny.tcz - Gaduła