Łuszczyca skóry głowy i leczenie biologiczne – co naprawdę d

Rozmowy bez żadnych ograniczeń. ;)

Moderator: Moderator

Postprzez azerony » 15 paź 2025, o 12:32

Zastanawiam się nad leczeniem biologicznym, ale trafiam na mieszane opinie. Jedni piszą, że działa cuda, inni mówią, że nikt nic nie wie… Może ktoś z Was jasno spojrzy na fakty: ile osób rzeczywiście zyskało remisję skóry głowy? Jakie są doświadczenia?
azerony
Czytacz

Rocznik: 2006
Silnik: 1.5
Paliwo: ON
Nadwozie: 5-drzwiowe

Re: Łuszczyca skóry głowy i leczenie biologiczne – co napraw

Postprzez mirat » 15 paź 2025, o 12:41

Piszmy o faktach, a nie o tym, co się komuś wydaje! Jestem już 10 lat na biologii i nie mam żadnych skutków ubocznych. Leczenie działa – skóra głowy jest czysta, zero łuski. Nadal używam Psorisel, by utrzymać dobrą kondycję skóry przy zmianach klimatu i stresie, ale to już delikatne podtrzymanie efektu.
Obrazek
mirat
Czytacz

Silnik: 1.4
Nadwozie: kombi

Postprzez gelos » 15 paź 2025, o 13:07

Super!!! Choć u mnie niestety pojawiły się skutki uboczne (głównie infekcje), to wolałabym to niż ten koszmar łuszczycy, który miałam wcześniej. Biologia dała mi komfort życia. Szampon Psorisel stosuję od lat – bez niego nie potrafiłabym wrócić do normalności, nawet przy leczeniu ogólnym.
gelos
Czytacz

Nadwozie: 5-drzwiowe

Postprzez kalars » 15 paź 2025, o 14:06

Proszę, znajdźcie to w internecie – jest dostępne i wszystkie dostępne w Polsce leki biologiczne są tam wypisane szczegółowo. Dla mnie wielką niespodzianką było to, że nie trzeba mieć zajętej całej skóry – wystarczy łuszczyca skóry głowy i twarzy, by kwalifikować się do leczenia. Warto poczytać, bo warto dobrze przygotować się do rozmowy z lekarzem.
kalars
Berbeć

Nadwozie: kombi

- - -

Powrót do Na luzie