http://moto.onet.pl/1677751,1,rzad-uder ... tml?node=2
Co myslicie Drodzy koledzy o tym co chca w prowadzic u Nas bo mnie to troche martwi

Moderator: Moderator

K@mil napisał(a):Nie martwią mnie artykuły które są pod linkami.. Bo to nie przejdzie, to nie Niemcy ha
Bardziej martwiłbym sie nowymi cenami przeglądówto jest masakra ... wzrost o 50%
Opik napisał(a):przecież myśliciele wpadli na pomysł żeby u nas wszystkie samochody starsze niż chyba 15 lat złomować, bez względu na stan. Szybciej zniknął niż się pojawił.
Opik napisał(a):Więc o to się już nie bójcie, będą bronili nawet największych rzęchów, bo za tym idzie kasa.

bo ja to chociaz by bylo mnie stac nie chce nowego auta i czy to bedzie vw fiat opel itp a dlaczego nie chce bo po prostu te nowe auta nie maja duszy sa takie plastyki no i ich awaryjnosc
ale naprawde dla mnie stare auto to prawdziwa motoryzacja zreszta wiekszosc tu osob ma taka stara motoryzacje jaka jest golf 3 i czy cos zlego mozna o nich pow jedyna wada to jest rdza ale czy te nowe auta jak beda mialy tyle lat co te nasze pojazdy beda jeszcze istniec jezdzic mysle ze nie 
bo kiedyś przy produkcji aut brało się pod uwagę jakość, a teraz nowe auta produkowane są na ilość. W sumie nie tylko auta, ale i np. CB radio oraz inne produkty, które kiedyś były "Made in XYZ", a teraz są "Made in China".Opik napisał(a):marcino1, chcę zobaczyć nowego diesla który robi 500 tys bez remontunaprawdę
a VAGi bez problemu jakoś to robią...
Opik napisał(a):marcino1, chcę zobaczyć nowego diesla który robi 500 tys bez remontunaprawdę
a VAGi bez problemu jakoś to robią...
marcinkazimierz napisał(a):Opik napisał/a:
marcino1, chcę zobaczyć nowego diesla który robi 500 tys bez remontu naprawdę a VAGi bez problemu jakoś to robią...
nowy vag 500 tys km ? to ja chyba z innym passatem mailem doczynienia

Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 5 gości