Hej.
Mam do sprzedania klawisze Casio WK-1800, które kilka lat temu kosztowały używane 700 PLN.
Ile takie coś jest teraz warte?
http://fotoo.pl/show.php?img=825633_dsc ... -.jpg.html
Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
wybacz że zasugerowałem ci cenę niższą niż chciał byś otrzymać
owszem grywałem na klawiszach kilka dobrych lat temu, ostatni sprzęt jaki poszedł u mnie pod młotek to edirol pc 50, kosztował około 900 zł a poszedł po dwóch latach użytkowania niestety za 350 zł
casio to nie jest jakiś sprzęt z najwyższej półki i brzmienia jakie posiada też nie powalają, no chyba że do disco polo 
owszem grywałem na klawiszach kilka dobrych lat temu, ostatni sprzęt jaki poszedł u mnie pod młotek to edirol pc 50, kosztował około 900 zł a poszedł po dwóch latach użytkowania niestety za 350 zł
casio to nie jest jakiś sprzęt z najwyższej półki i brzmienia jakie posiada też nie powalają, no chyba że do disco polo 
-

edward_k - VIP
- Rocznik: 1995
- Silnik: 2000
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 3-drzwiowe
ja jestem muzykiem i ten klawisz nie jest warty moim zdaniem zadnej kasy wybacz..... gram juz 12 lat na takich sprzetach
dostaniesz za niego smieciowe grosze
ja osobiscie bym tego do reki nie wzial przerzucilem juz sterty tego tandetnego badziewiea i wiem czym to smierdzi
Sproboj to opchnac na poziomie archiuwm z allegro badz tego co jest na aukcjach moze jakis poczatkujacy sie na to skusi
pzdr
dostaniesz za niego smieciowe grosze
ja osobiscie bym tego do reki nie wzial przerzucilem juz sterty tego tandetnego badziewiea i wiem czym to smierdzi
Sproboj to opchnac na poziomie archiuwm z allegro badz tego co jest na aukcjach moze jakis poczatkujacy sie na to skusi
pzdr- megaklawiszowie
- Czytacz
• Strona 1 z 1