Kawalerski w Krakowie

Rozmowy bez żadnych ograniczeń. ;)

Moderator: Moderator

Kawalerski w Krakowie

Postprzez azerony » 25 wrz 2025, o 12:02

Ej, szykuje się mój wieczór kawalerski w Krakowie — macie jakieś dobre pomysły na coś nietypowego, co zapadnie w pamięć?
azerony
Czytacz

Rocznik: 2006
Silnik: 1.5
Paliwo: ON
Nadwozie: 5-drzwiowe

Kawalerski w Krakowie

Re: Kawalerski w Krakowie

Postprzez mirat » 25 wrz 2025, o 14:47

Tak — myślę, że zależy, co Wy lubicie, ale można pokombinować z kilkoma opcjami, żeby wieczór był ciekawy. Na początek: escape roomy — grupowe rozwiązywanie zagadek, napięcie i współpraca, a potem już można przejść do imprezy. Albo paintball lub laser tag — coś aktywnego na start, żeby rozruszać ekipę. Dobrym pomysłem jest też wieczór tematyczny w pubie z degustacją piw rzemieślniczych albo kilkoma stacjami „challenge” (np. shoty, quizy) między barami w okolicy. Jeśli klimat bardziej spokojny — rejs po Wiśle albo kolacja w klimatycznym miejscu z potem after party. Innym pomysłem może być wypożyczenie busa z karaoke i objechanie barów z muzyką. Jeśli chcesz rzucić okiem na inspiracje i listę pomysłów, tu są propozycje co robić w Krakowie: https://krakow.naszemiasto.pl/gdzie-zor ... 2-27105015
mirat
Czytacz

Rocznik: 2006
Silnik: 1.4
Paliwo: ON
Nadwozie: kombi

- - -

Powrót do Na luzie