Moderator: Moderator
• Strona 3 z 4 • 1, 2, 3, 4
Emiczka czytałem twój post i moze ja spróbuje żucic palenie.masz dar przekonywania 

Mój GOLF moj-golf/joker-1-9-tdi-t61143.html
-

hanawald - Members
- Rocznik: 97
- Silnik: 1.9 tdi
- Paliwo: ON
- Nadwozie: 5-drzwiowe
i jak Ci kolego idzie bo ja nie pale od wczoraj ale ja sie wspieram e-papierosem i na razie takie cudo pale
i pomaga Wiem ze lepiej by bylo zebym i tego cuda nie palil ale ja naprawde probowalem i nie moglem dac rady i jak na razie ciesze sie ze pale tego E- papierosa to mniejsze zlo
Jak bys nie mogl dac sobie rady tak rzucic to kup tego e-papierosa naprawde pomaga 
i pomaga Wiem ze lepiej by bylo zebym i tego cuda nie palil ale ja naprawde probowalem i nie moglem dac rady i jak na razie ciesze sie ze pale tego E- papierosa to mniejsze zlo
Jak bys nie mogl dac sobie rady tak rzucic to kup tego e-papierosa naprawde pomaga 
Moj TDi http://www.golf3.pl/topics2/mk3-czarny- ... t48647.htm
JEDNO SERCE JEDNO BICIE JAZDA GOLFEM TO JEST ŻYCIE
AUTO-COMPLEX
-mechanika
-blacharstwo
-konserwacja
-czesci oleje filtry
e-mail:auto.complexx@interia.eu
Tel 723317489
KOLUSZKI ul NATOLIŃSKA 18
JEDNO SERCE JEDNO BICIE JAZDA GOLFEM TO JEST ŻYCIE
AUTO-COMPLEX
-mechanika
-blacharstwo
-konserwacja
-czesci oleje filtry
e-mail:auto.complexx@interia.eu
Tel 723317489
KOLUSZKI ul NATOLIŃSKA 18
-

marcino1 - Badacz tematu
Jeżeli chodzi o mnie to już za szczeniaka powiedziałem sobie, że tego dziadostwa do ust nie wezmę. Większość moich znajomych raz spróbowała i obecnie idą w parze z omawianym nałogiem. Kilka razy nawet ktoś próbował mnie namówić "Spróbuj, co ci szkodzi", jednak zawsze obrywał stwierdzeniem "Odwal się", albo czymś bardziej wulgarnym.
dzideus, generał Opik dobrze Ci radzi - przekalkuj sobie na spokojnie ile kasy MARNUJESZ na papierosy. Jeżeli dbasz o swojego Golfa to zobacz, co tak naprawdę mógłbyś do niego za to kupić. Nie będę pisał, że "palenie tytoniu powoduje raka i choroby serca", bo kto chce jarać to jara i nie ma to najmniejszego znaczenia. Gorzej z $$$ przeznaczanymi na fajki.
dzideus, generał Opik dobrze Ci radzi - przekalkuj sobie na spokojnie ile kasy MARNUJESZ na papierosy. Jeżeli dbasz o swojego Golfa to zobacz, co tak naprawdę mógłbyś do niego za to kupić. Nie będę pisał, że "palenie tytoniu powoduje raka i choroby serca", bo kto chce jarać to jara i nie ma to najmniejszego znaczenia. Gorzej z $$$ przeznaczanymi na fajki.
-

PrzemkoXVI - Members
-

hanawald - Members
- Rocznik: 97
- Silnik: 1.9 tdi
- Paliwo: ON
- Nadwozie: 5-drzwiowe
Ja poszedłem na terapie. "50 pln i nie palisz!" 12 lat nie pale... ale za to ile wydaje na browar... 

- piotras2803
- Berbeć
marcino1 napisał(a):i jak Ci kolego idzie bo ja nie pale od wczoraj ale ja sie wspieram e-papierosem i na razie takie cudo palei pomaga Wiem ze lepiej by bylo zebym i tego cuda nie palil ale ja naprawde probowalem i nie moglem dac rady i jak na razie ciesze sie ze pale tego E- papierosa to mniejsze zlo
Już cztery lata jak przerzuciłem się na e-p. Jak nie dasz rady rzucić to też przerzuć się na e-p. Nie będę się rozpisywał dlaczego warto. Przeczytaj FAQ na ten temat opracowany przez dr nauk chemicznych.
http://starychemik.wordpress.com/e-papierosy-faq/
kolor- czarny, rocznik-94 Pink Floyd. Nie tuningowany, oryginalny fabryczny !
- lesmie
- Czytacz