Moderator: Moderator

SALWA napisał(a):C jest na samochód i do końca polisy możesz jeździć na polisie poprzedniego właściciela
strzeliniasty napisał(a):SALWA napisał(a):C jest na samochód i do końca polisy możesz jeździć na polisie poprzedniego właściciela
chyba ze na umowie kupna-sprzedazy napisze ze nie przekazuje umowy OC na nowego wlasciciela czyli ubezpieczyl auto w kwietniu sprzedal w maju pisze na umowie w/w tekst i ubezpieczalnia zwraca pozostale koszty pomniejszone o niewielki % a nowy wlasciciel ma 30dni na ubezpieczenie samochodu.
a jak niie napisze tego zdania to polisa przechodzi na nowego wlasciciela, ktory musi w ciagu 30dni zglosic do ubezpieczalni ze kupil auto i chcial przepisac polise na siebie
odnosnie zakupu auta 14dni na skarbowke 30dni na rej i ubezpieczenie.
... a prawda jest taka że jak ktoś potrafi to zarobi na Vw
... zawsze można kupić lekko podniszczony egzemplarz tak jak np. mój był, wrzucić trochę monety i chęci do polerowania lakieru, wyprać i w sumie masz 300zł wrzucone a ile wyciągniesz to zależy od inwencji... problem w tym że ja np. nie mam na to czasu a nie widzę tego jako swojego źródła utrzymania. Natomiast gdybym nie potrzebował stałej pracy... jak najbardziej 

))
)

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 11 gości